«H AEK ετοιμάζει πρόταση για τον κεντρικό αμυντικό της Τράμπζονσπορ, Μαζίντ Χοσεϊνί»

Gazzetta team
«H AEK ετοιμάζει πρόταση για τον κεντρικό αμυντικό της Τράμπζονσπορ, Μαζίντ Χοσεϊνί»

bet365

Την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Τράμπζονσπορ, Μαζίντ Χοσεϊνί φαίνεται πως εξετάζει η ΑΕΚ σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Ο 24χρονος Ιρανός στόπερ, ανήκει στην Τράμπζοσπορ με την οποία έχει καταγράψει 52 συμμετοχές (12 φέτος) στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Χοσεϊνί ξεκίνησε την καριέρα του στην Σαϊπα και στη συνέχεια έπαιξε σε Εστεγκάλ και Ραχ Αχάν στην πατρίδα του. Υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες του Ιράν ενώ αγωνίστηκε και στο Μουντιάλ του 2018. Συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας, 13 φορές.

Το συμβόλαιο του με την τουρκική ομάδα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «gazetedamga», η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του και μάλιστα όπως τονίζεται ετοιμάζεται να καταθέσει και πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Πάντως το όνομά του είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό τον περασμένο Γενάρη, χωρίς ωστόσο η υπόθεση να προχωράει.

«Ο Ιρανός αμυντικός συνεχίζει να προσελκύει την προσοχή πολλών ομάδων και τώρα μπήκε στα ραντάρ της ΑΕΚ. Ο μάνατζερ του Χοσεϊνί, μπορεί να συναντηθεί με οποία ομάδα που θέλει, λόγω του συμβολαίου που λήγει τον Ιούνιο και έλαβε εκδήλωση ενδιαφέροντος από την ΑΕΚ, η οποία δήλωσε ότι ήθελε να παρακολουθήσει τον παίκτη και μετά να κάνει μια επίσημη πρόταση. Εάν αποδεχτεί αυτήν την προσφορά, θα έχει επίσης την ευκαιρία να παίξει με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον οποίο παίζει μαζί στην εθνική ομάδα. Ο Ανσαριφάρντ αναμένεται επίσης να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στις συνομιλίες», αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα