Η βαθμολογία του β' γύρου της Super League: Η αντεπίθεση Παναθηναϊκού - Αστέρα και η πτώση ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Δημήτρης Σαμόλης
Η βαθμολογία του β' γύρου της Super League: Η αντεπίθεση Παναθηναϊκού - Αστέρα και η πτώση ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

bet365

Ο δεύτερος γύρος της Super League Interwetten σημαδεύτηκε από την αντεπίθεση Παναθηναϊκού και Αστέρα Τρίπολης αλλά και από την ελεύθερη πτώση της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Δείτε πώς διαμορφώθηκε η σχετική κατάταξη.

Το βράδυ της Κυριακής (14/3) ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της Super League Interwetten. Στον δεύτερο γύρο ο Παναθηναϊκός συγκέντρωσε εννέα βαθμούς περισσότερους από τον πρώτο, ενώ ο Αστέρας οκτώ περισσότερους! Το «τριφύλλι» και οι Αρκάδες έκαναν αντεπίθεση στο δεύτερο μισό της σεζόν, σε αντίθεση με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που υποχώρησαν αισθητά.

Η Ένωση είχε 27 βαθμούς μετά από 13 αγωνιστικές και στον αντίστοιχο αριθμό αγώνων στο δεύτερο μισό βρέθηκε στο -6. Όσο για τον ΠΑΟΚ; Συγκέντρωσε 28 βαθμούς μετά τη 13η στροφή και στο δεύτερο γύρο το κοντέρ του έγραψε -9 συγκριτικά με το πρώτο μισό της σεζόν!

Πολύ σημαντική συγκομιδή σημείωσε η Λαμία (+7) και ο ΠΑΣ Γιάννινα (+5), ενώ η ομάδα που απογοήτευσε ήταν ο ΟΦΗ (-11). Ο Άρης σε σχέση με τον πρώτο γύρο συγκέντρωσε επτά βαθμούς λιγότερους και έξι ο Ατρόμητος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Β' ΓΥΡΟΥ

1. Ολυμπιακός 34 (+1)
2. Παναθηναϊκός 27 (+9)
3. Αστέρας Τρίπολης 25 (+8)
4. Άρης 22 (-7)
5. ΑΕΚ 21 (-6)
6. ΠΑΟΚ 19 (-9)
7. ΠΑΣ Γιάννινα 18 (+5)
8. Βόλος 17 (+1)
9. Απόλλων 16 (+4)
10. Λαμία 15 (+7)
11. Παναιτωλικός 12 (+4)
12. Ατρόμητος 11 (-6)
13. Λάρισα 10 (+4)
14. ΟΦΗ 4 (-11)

* Σε παρένθεση οι περισσότεροι ή οι λιγότεροι βαθμοί που μάζεψαν οι ομάδες στον β' γύρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα