Τζόλης: «Ήταν αργά όταν αντιδράσαμε, μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση» (vid)

Gazzetta team
Τζόλης: «Ήταν αργά όταν αντιδράσαμε, μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση» (vid)

bet365

Ο Χρήστος Τζόλης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ άργησε να αντιδράσει στη Λεωφόρο, ωστόσο εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του μπορεί να διορθώσει την κατάσταση στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Χρήστος Τζόλης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό:

Για τον ίδιο και την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Είχα πολλά προβλήματα. Το χτύπημα στο πόδι, η περιπέτεια της περασμένης εβδομάδα, αλλά πλέον είμαι καλά. Σήμερα θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε καλά στην αρχή, δεν μπορέσαμε όμως να σκοράρουμε στις φάσεις που είχαμε. Ο αντίπαλος το έκανε και αυτό άλλαξε το παιχνίδι. Όταν βρήκαμε αντίδραση ήταν αργά και μας στοίχισε».

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι: «Μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Σε κάποια δεν ήμασταν και τυχεροί. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι χάσαμε αρκετά από αυτά, αλλά για αυτό είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να βρούμε αντίδραση μέσα από τα παιχνίδια. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο μέσα από τη δουλειά να έχουμε καλύτερη απόδοση και να μπορούμε να κερδίζουμε στα ντέρμπι. Τώρα έρχεται η διακοπή για τις εθνικές ομάδες και θα έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε μέσα στην ομάδα».

Εάν τα play-off είναι μία τυπική διαδικασία για τον ΠΑΟΚ ή παραμένει ένας μεγάλος στόχος: «Τα play-off είναι μία πρόκληση για εμάς. Τα παιχνίδια είναι όλα ντέρμπι και εμείς δεν έχουμε κερδίσει τέτοια παιχνίδια φέτος. Θέλουμε να γυρίσουμε την κατάσταση και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει μέσα σε αυτά τα 10 παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα