Νιόπλιας: «Έχουμε καλή ομάδα και θα φανεί»

Gazzetta team
Νιόπλιας: «Έχουμε καλή ομάδα και θα φανεί»

bet365

Ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε την εμπιστοσύνη του στο υλικό που διαθέτει ο ΟΦΗ και εκτίμησε ότι στην πορεία του Πρωταθλήματος θα επιβεβαιωθεί για την πίστη του.

Στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας, ο Νίκος Νιόπλιας μάλλον είδε αυτά που ήθελε καθώς μιλώντας στα κανάλια Novasports υποστήριξε ότι… «ο Άρης είναι καλή ομάδα, απέκτησε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα κι έκανε το 1-0. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας κι εγώ είδα ότι θα πάμε καλά. Η ομάδα χρειάζεται τις επιστροφές των παικτών και μόλις γυρίσουν θα γίνουμε πολύ καλοί».

Ερωτηθείς για την εξέλιξη του αγώνα, εκτίμησε ότι… «ο Άρης διαχειρίστηκε το παιχνίδι μετά το 1-0. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδας και επαναλαμβάνω ότι με τις επιστροφές των παικτών θα είμαστε καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα