Ολυμπιακός: Τα νέα πρόσωπα με ΑΕΛ και το ερωτηματικό στα γκολπόστ

Ολυμπιακός: Τα νέα πρόσωπα με ΑΕΛ και το ερωτηματικό στα γκολπόστ

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Τα νέα πρόσωπα με ΑΕΛ και το ερωτηματικό στα γκολπόστ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση του Σαββάτου (13/3), αλλά την προηγούμενη έκανε δοκιμές με νέα πρόσωπα σε σχέση με την Άρσεναλ. Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού εναντίον της ΑΕΛ και το ερωτηματικό στα γκολπόστ.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την κανονική περίοδο της Super League Interwetten το βράδυ της Κυριακής (14/3, 19.00, novasports3HD) στο Αλκαζάρ, όχι όμως με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την ήττα (1-3) από την Άρσεναλ, που αφήνει λίγα περιθώρια πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League. «Καταλαβαίνω τον κόσμο, κι εμείς οι ίδιοι είμαστε απογοητευμένοι. Καταλαβαίνω την απογοήτευση και την κριτική. Όλοι έχουμε επηρεαστεί αλλά δεν υπάρχει χρόνος να σταθούμε στο προηγούμενο ματς. Πρέπει να ανακάμψουμε και να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας» ανέφερε στη Nova ο Πέδρο Μαρτίνς. Η αλήθεια είναι πως το πρώτο παιχνίδι με τους «κανονιέρηδες» αλλιώς το περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι» και αλλιώς τους βγήκε. Την Κυριακή λοιπόν οι πρωταθλητές καλούνται να σημειώσουν την 21η νίκη, ώστε να μπουν στο μίνι πρωτάθλημα με διαφορά τουλάχιστον 16 βαθμών από τον δεύτερο της κατάταξης.

Η ενδεκάδα που πρόκειται να κατεβάσει ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αφενός διότι ακολουθεί η ρεβάνς με την Άρσεναλ, αφετέρου γιατί υπάρχουν παίκτες που πρέπει να πάρουν ανάσες. Να αδειάσει το μυαλό τους και να επιστρέψουν πιο... μάχιμοι. Ο Ζοζέ Σα, για παράδειγμα, άκουσε πολλά μετά την εμφάνισή του με τους Λονδρέζους. Ο Μαρτίνς πάντως τον πήρε στην αποστολή και μένει να φανεί ποιον θα επιλέξει για τα γκολπόστ στην αναμέτρηση της Λάρισας. Θα τον χρησιμοποιήσει εκ νέου για να του δείξει τη στήριξή του ή θα επιλέξει μήπως τον Κρίστινσον ο οποίος τέτοια παιχνίδια περιμένει για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Υπάρχει λοιπόν ερωτηματικό, αφού το Σάββατο (13/3) δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Πορτογάλος.

Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που ο Μπα έμεινε εκτός αποστολής, σε αυτή μπήκε ο 18χρονος Γιάννης Χριστοφιλόπουλος. Από τη στιγμή που δύσκολα θα έμπαινε στη διαδικασία ο προπονητής να τον ρίξει στα βαθιά δίνοντάς του φανέλα βασικού, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα κατέβει με Παπασταθόπουλο και Εμβιλά στο κέντρο των μετόπισθεν, όπως ακριβώς με την Άρσεναλ δηλαδή. Με βάση τη δοκιμή της Παρασκευής (12/3), από εκεί και πέρα, ο Ανδρούτσος θα είναι δεξιός μπακ και ο Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Για τις θέσεις των αμυντικών μέσων, ο Καμαρά εκτός απροόπτου θα είναι βασικός. Την Κυριακή θα φανεί ποιος θα είναι ο παρτενέρ του. Αν δηλαδή είναι ο Μπουχαλάκης ή ο Μαρτίνς πάρει την απόφαση να χρησιμοποιήσει εξ' αρχής τον Σουρλή. Την Παρασκευή δοκιμάστηκε μεσοεπιθετική τριάδα με Ραντζέλοβιτς και Μασούρα στα άκρα και τον Τιάγκο Σίλβα σε θέση "10". Όσο για τη γραμμή κρούσης, ο Χασάν έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει σε σχέση με τον Αραμπί.

Ξαναλέμε πως το Σάββατο (13/3), στην τελευταία προπόνηση πριν από την ΑΕΛ δηλαδή, δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Πέδρο Μαρτίνς. Υπενθυμίζεται ότι για το Αλκαζάρ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σεμέδο, Παπαδόπουλος και Βρουσάι, ενώ την αποστολή απαρτίζουν οι εξής: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: Χωρίς Μπα στο Αλκαζάρ, μέσα ο Χριστοφιλόπουλος

Μαρτίνς: «Οι διαιτητές δεν πηγαίνουν στο VAR για να δείξουν την κυριαρχία τους»

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Χριστοφιλόπουλος που πήρε στη Λάρισα ο Μαρτίνς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα