Χωρίς Πασχαλάκη η αποστολή του ΠΑΟΚ για Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Χωρίς τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη θα ταξιδέψει στην Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς της Κυριακής (14/03, 19:00) με τον Παναθηναϊκό.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή κι από αυτά απουσιάζει αυτό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Από κοινού τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστής και διοίκηση, πάρθηκε η απόφαση να μείνει εκτός αποστολής o 31χρονος Ελληνας γκολκίπερ, «ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση και να ηρεμήσει ψυχολογικά ο ποδοσφαιριστής», όπως εξηγεί με ανακοίνωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Από την άλλη, ο Σίντζι Καγκάβα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν κι έτσι βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Ουρουγουανού τεχνικού του ΠΑΟΚ για το ματς της Κυριακής (14/03, 19:00). Οπως και ο Αουγκούστο επιστρέφει σε αποστολή μετά από πολύ καιρό, όπου σιωπηλά είχε μείνει εκτός.

Αναλυτικά όπως αναφέρει και η ΠΑΕ:

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης ενόψει του αγώνα. Ξεκίνησε με προθέρμανση, ασκήσεις και rondo, συνεχίστηκε με τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό γήπεδο και ολοκληρώθηκε με δουλειά στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα.

Ο Σίντζι Καγκάβα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα είναι κανονικά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, με τον Ενέα Μιχάι να είναι ο μοναδικός απόντας. Ο Αλβανός στόπερ συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό επιτελείο ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αναμέτρηση στη Λεωφόρο, οι οποίες αποτελούνται αναλυτικά από τους:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Αουγκούστο, Καγκάβα, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ