ΠΑΟΚ: Εκτός ο Καγκάβα για προληπτικούς λόγους

ΠΑΟΚ: Εκτός ο Καγκάβα για προληπτικούς λόγους

bet365

Για προληπτικούς λόγους ο Σίντζι Καγκάβα έμεινε στο γυμναστήριο, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, δίχως η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο κράτησαν τον Σίντζι Καγκάβα εκτός της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έμεινε στο γυμναστήριο, δίχως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία, αλλά η συμμετοχή του στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα ξεκαθαρίσει πριν από την τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου», που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (13/3) στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (12/3) περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo, ενώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ ασχολήθηκαν με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι, ενώ έμφαση δόθηκε και στα τελειώματα, σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα