Παναθηναϊκός: Πού... χάθηκε ο Σαβιέρ;

Παναθηναϊκός: Πού... χάθηκε ο Σαβιέρ;

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Πού... χάθηκε ο Σαβιέρ;

bet365

O Πορτογάλος εξτρέμ τραυματίστηκε στις 21 Νοεμβρίου, η πρόβλεψη έκανε λόγο για επιστροφή σε έναν μήνα αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει αγωνιστεί! Το gazzetta.gr έχει τις απαντήσεις.

21 Nοεμβρίου 2020. Καραϊσκάκη. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ισοφαρίσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχει κυριαρχήσει πάνω στο χορτάρι. Εκείνος είναι ο πρωταγωνιστής. Αλλάζει την εικόνα της ομάδας του δημιουργικά και δείχνει πολύ καλή εικόνα για πρώτη φορά στην σεζόν. Στα τελευταία λεπτά, όμως, το πόδι του κολλάει στο έδαφος, το γόνατό του θα τραυματιστεί. Ο Αντόνιο Σαβιέρ αποχωρεί με δάκρυα στα μάτια, υποβασταζόμενος. Το μυαλό όλων, πηγαίνει στο χειρότερο. Τελικά θα γλιτώσει την ρήξη, καθώς η διάγνωση θα δείξει οστικό οίδημα. Χρόνος απουσίας; Τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

11 Μαρτίου 2021. Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα στο Κορωπί, δεν έχει ξαναπατήσει χορτάρι από την ημέρα που χτύπησε στο Φάληρο κα επί της ουσίας... αγνοείται! Πως φτάσαμε μέχρι εδώ; Πως το «τριφύλλι» στερείται ακόμη μία λύση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι για τόσο μεγάλο διάστημα;

  • Tι είναι το οστικό οίδημα; Το οστικό οίδημα ή αλλιώς οίδημα του μυελού των οστών δημιουργείται συνήθως μετά από τραυματισμό στο οστό. Ο τραυματισμός αυτός μπορεί να συνοδεύεται από κάταγμα αλλά μπορεί και όχι. Το οστικό οίδημα είναι λιγότερο σοβαρό από το κάταγμα σαν τραυματισμός από μόνο του. Από την στιγμή που ο Σαβιέρ γλίτωσε το κάταγμα, το πρήξιμο άργησε να υποχωρήσει. άρα πήρε περισσότερο χρόνο η έναρξη της διαδικασίας επιστροφής.
  • Η σημαντικότερη ατιία, πάντως, δεν ήταν αυτή. Στην περίοδο των Χριστουγέννων, ο Σαβιέρ πήγε στην πατρίδα του. Ζήτησε και πήρε παραπάνω άδεια και παρέμεινε εκεί σχεδόν για δύο εβδομάδες. Σταμάτησε, όμως, να ακολουθεί το πρόγραμμα, δεν έκανε την δουλειά που θα έπρεπε και όταν επέστρεψε στην Αθήνα, είχε μείνει πολύ πίσω και έχασε ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς που είχε κάνει μέχρι εκείνο το σημείο.
  • Παράλληλα, στα τέλη Φεβρουαρίου και ενώ ήταν έτοιμος να μπει με την ομάδα, υπέστη διάστρεμμα πάνω σε μια άσκηση. Αυτός ο νέος, σαφώς πιο ήπιος τραυματισμός, τον ξαναπήγε πίσω και έτσι φτάσαμε κοντά στην συμπλήρωση τεσσάρων μηνών από την τελευταία φορά που τον είδαμε με την πράσινη φανέλα.

Πότε θα επιστρέψει; Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στο «πράσινο στρατόπεδο», την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ενόψει της έναρξης του μίνι πρωταθλήματος των play offs. Στόχος είναι να φορτσάρει στην διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων και να είναι στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα κρίνουν το αν οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να πάρουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα