Λαμία – ΑΕΛ 2-1: Τον Κούγια έδειξε στους πανηγυρισμούς ο Ντέλετιτς (vid)

Gazzetta team
Λαμία – ΑΕΛ 2-1: Τον Κούγια έδειξε στους πανηγυρισμούς ο Ντέλετιτς (vid)

bet365

Ο Μίλος Ντέλετιτς με γκολ στο 88' έδωσε τη νίκη-χρυσάφι στην Λαμία με τον Σέρβο στους πανηγυρισμούς να δείχνει τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγια δείχνοντάς του να μην μιλάει.

Η Λαμία πέτυχε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ, επικρατώντας στο «Αθανάσιος Διάκος» με 2-1 με γκολ του Μίλος Ντέλετιτς στο 88'. Ο Σέρβος πανηγύρισε με την ψυχή του το τέρμα που πέτυχε το οποίο ήταν και το πρώτο του απέναντι στην πρώην ομάδα του, καθώς από τότε που έφυγε από την ΑΕΛ, την αντιμετώπισε πέντε φορές. Μια με την ΑΕΚ, δύο με τον Αστέρα Τρίπολης και δύο τις τελευταίες μέρες με τη Λαμία χωρίς να σκοράρει.

Μάλιστα δεν «ξέχασε» τον Αλέξη Κούγια από το πέρασμά του από τους «βυσσινί». Συγκεκριμένα ο 27χρονος μεσοεπιθετικός που δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τους Θεσσαλούς, μόλις σκόραρε γύρισε προς το μέρος του πρώην εργοδότη του και του έδειξε πως θα πρέπει να μην μιλάει. Την κίνηση αυτή σχολίαζε και ο Κούγιας μετά το τέλος, ενώ και στην δήλωσή του αναφέρεται στον Σέρβο τονίζοντας: «Ο Ντέλετιτς και ο Γρηγορίου να παρακαλάνε να μην βρεθούμε οπουδήποτε ξανά μαζί».

Μικρή ένταση στο τέλος, δεν άφησαν τον Κούγια να πάει στα αποδυτήρια

Μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε μικρή ένταση στα αποδυτήρια του «Αθανάσιος Διάκος». Ο λόγος είναι πως πήγε ο Αλέξης Κούγιας να πάει, ωστόσο λόγω τιμωρίας δεν του επιτράπηκε, χωρίς να δοθεί συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα