ΠΑΟΚ: Τετ α τετ Γκαρσία-παικτών

ΠΑΟΚ: Τετ α τετ Γκαρσία-παικτών

ΠΑΟΚ: Τετ α τετ Γκαρσία-παικτών

bet365

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και επιχείρησε να αλλάξει το βαρύ κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας. Παρουσία του Όλαφ Ρέμπε η προπόνηση.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (8/3) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν την Τρίτη (9/3) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και πριν από την έναρξη της προπόνησης προηγήθηκε μια συζήτηση μεταξύ του Πάμπλο Γκαρσία και των παικτών δίχως την παρουσία τρίτων.

Για πάνω από μισή ώρα ο Ουρουγουανός τεχνικός στο τετ α τετ που είχε με τους ποδοσφαιριστές, επιχείρησε να βάλει ένα τέλος στα περιστατικά που ακολούθησαν του ντέρμπι με τον Άρη, γνωρίζοντας ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια που υπάρχει πέριξ της ομάδας και να γίνουν βήματα προς την εξομάλυνση της κατάστασης, που δε θα έλεγε κάποιος, ότι είναι και η καλύτερη το τελευταίο διάστημα.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην επίσημη ενημέρωση για την σημερινή προπόνηση, όπου σημειώνει: «Μόνος δρόμος η δουλειά. Ο αγώνας με τον Άρη ήταν από εκείνους που αφήνουν πάνω σου σημάδια. Αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία ν’ ανέβει στη δεύτερη θέση και μαζί και την ηρεμία του. Ο μόνος τρόπος να τα επανακτήσει και τα δύο είναι να βγάλει, εκτός από τον χαρακτήρα, και την ποιότητά του στο γήπεδο».

Ο Γκαρσία θέλησε, λοιπόν, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, να ακούσει τις απόψεις των ποδοσφαιριστών, χωρίς να υπάρχουν εντός των αποδυτηρίων κάποιος άλλος τρίτος.

Ούτε ο Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο και παρακολούθησε την προπόνηση, ωστόσο είναι γνωστό ότι μετράει αντίστροφα για να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει στη Νυρεμβέργη, με την οποία έχει συμφωνήσει να αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα