Ολυμπιακός: Την Τετάρτη η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ για την τιμωρία στον Μαρινάκη

Ολυμπιακός: Την Τετάρτη η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ για την τιμωρία στον Μαρινάκη

bet365

Για το απόγευμα της Τετάρτης, ανήμερα των 96ων γενεθλίων του Ολυμπιακού, έχει οριστεί η εκδίκαση της έφεσης των νομικών της ΠΑΕ για να πέσει η ποινή του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 5 μήνες και 30.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League, μετά τα όσα γράφτηκαν από τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο Φ.Α. του ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη. Επίσης με πρόστιμο 7.000 ευρώ τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ως συνυπεύθυνη.
Ο Ολυμπιακός - όπως αναμενόταν - έκανε έφεση επί της παραπάνω απόφασης (και φυσικά για να πέσει η ποινή του ισχυρού άνδρα της ομάδας) που θα εκδικαστεί την Τετάρτη, ανήμερα των γενεθλίων των 96 χρόνων της ομάδας (17.30). Δείτε το σχετικό πινάκιο, που έχει και την έφεση του Γκαγκάτση του ΠΑΟΚ:
Συνεδρίαση Επιτροπής Εφέσεων (10/3, 17:30) – Επικαιροποιημένο έκθεμα
17:30: Έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, Προέδρου-Μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά της υπ΄αριθμ.37/2021απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ.
17:45: Έφεση του TIENTCHEU FRANC ERIC ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ 1961κατά της υπ΄αριθμ. 16/2.3.2021 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE2-FOOTBALL LEAGUE.
18:00: Έφεση του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, Διευθύνοντος Συμβούλου-Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθμ.9/2021απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα