Ο Παναιτωλικός έχει γενέθλια και γιορτάζει (vid)

Gazzetta team
Ο Παναιτωλικός έχει γενέθλια και γιορτάζει (vid)

bet365

Ο Παναιτωλικός γίνεται 95 ετών και μέσω ενός ξεχωριστού βίντεο γιορτάζει τα γενέθλια του.

Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον Παναιτωλικό. Και αυτό γιατί το καμάρι του Αγρινίου συμπληρώνει 95 χρόνια ζωντανής ιστορίας. Η ΠΑΕ μέσω ενός ξεχωριστού βίντεο όπου μιλάνε ο Τραϊανός Δέλλας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και στέλνουν τις δικές τους ευχές.

Αναλυτικά:

Η 9η Μαρτίου θα μας θυμίζει πάντα πώς ξεκίνησαν όλα, πώς εξελίχθηκαν. Σαν σήμερα το 1926 εξέχουσες προσωπικότητες του Αγρινίου προχώρησαν στην ίδρυση ενός Συλλόγου που έμελλε να γίνει συνώνυμο της πόλης.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!

Τεράστια η προσφορά του στον Αθλητισμό και στον Πολιτισμό. Μοναδική σε όλη τη χώρα η Φιλεκπαιδευτική δράση του, με τις Νυχτερινές Σχολές που λειτούργησε για 57 δίνοντας την ευκαιρία μάθησης σε χιλιάδες (άπορα ή ορφανά) παιδιά.

Ισχυρό το «δέσιμο» με την τοπική κοινωνία και τεράστιο το λαϊκό έρεισμα που έφερε η διαρκής προσφορά του. Πορεύτηκε ανεξάρτητος, ακέραιος, υπερήφανος, υπηρετώντας τις αρχές και αξίες που ενέπνευσαν τους ιδρυτές του.

Έζησε χαρές, επιτυχίες και διακρίσεις, βίωσε δυσκολίες και άσχημες στιγμές. Παρέμεινε σταθερός στο δρόμο που χάραξε και συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά. Παραμένει, δεκαετίες τώρα, ο καλύτερος πρεσβευτής του Αγρινίου.

Σήμερα συμπληρώνει 95 χρόνια ζωής!

Το παρελθόν τον γεμίζει υπερηφάνεια

Το παρόν τον καθιστά δυνατό

Το μέλλον προδιαγράφεται αισιόδοξο

Χρόνια πολλά μοναδικέ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ ΜΑΣ!!!

* Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του Παναιτωλικού

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα