Λαγός: «Η ΑΕΚ μας πίεσε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο»

Gazzetta team
Λαγός: «Η ΑΕΚ μας πίεσε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο»

bet365

Ο χαφ του Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε στην εικόνα της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ στο πρώτο ημίχρονο, όπου η Ενωση βρήκε στόχο δις
Ο Απόλλων έχασε απόψε (8/3) στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ (2-0) και ο Λαγός στάθηκε στην πίεση που άσκησε η Ενωση στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα όπου διαμορφώθηκε το μετέπειτα τελικό 2-0. «Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό, δεν βγάλαμε αυτά που θέλαμε στο παιχνίδι, η ΑΕΚ μας πίεσε αρκετά και σκόραρε νωρίς. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε», σχολίασε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Θέλαμε να πάρουμε κάτι, δεν μπορέσαμε, υπάρχει το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θέλουμε να το κερδίσουμε και να μπούμε καλά στα πλέι άουτ. Κρατάμε μόνο την μαχητικότητα μας στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί το πρώτο μέρος δεν ήταν καλό για μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα