Ολυμπιακός: Ο «βιονικός» Ρέαμπτσιουκ θα ξεπεράσει σε χρόνο όλους τους μπακ των Πειραιωτών (pics & vids)

Ολυμπιακός: Ο «βιονικός» Ρέαμπτσιουκ θα ξεπεράσει σε χρόνο όλους τους μπακ των Πειραιωτών (pics & vids)

bet365

Ο Μολδαβός έδωσε την πρώτη του ασίστ με τη φανέλα του Ολυμπιακού αλλά εκτός αυτού έχει την κορυφαία επίδοση από πλευράς χρόνου στο πρωτάθλημα από τα νέα αποκτήματα του Γενάρη και... κοντράρει τους άλλους μπακ του ρόστερ.

Ντόρτμουντ-Σεβίλλη: Ειδικά στοιχήματα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ενισχυμένες αποδόσεις. Ι21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ο μόνος από τους παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο που έχει παίξει τόσο πολύ στον Ολυμπιακό. Ένας Μολδαβός μπακ που έχει ήδη καταγράψει 27 ματς σε Ελλάδα και Πορτογαλία και κάνει μία γεμάτη χρονιά με 2.254 λεπτά.

Σε αυτό το διάστημα είχε 2 γκολ και 1 ασίστ στην Πάσος Φερέιρα και 1 ασίστ με τον Ολυμπιακό. Η πρώτη του ασίστ με τους ερυθρόλευκους ήταν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λαμία. Από εκεί και πέρα ο Ρέαμπτσιουκ συγκριτικά με τους χρόνους του έχει φτάσει στο σημείο να έχει ξεπεράσει παίκτες που ήταν ήδη στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού στις θέσεις των μπακ (Ντρέγκερ και Ανδρούτσο) αλλά και να ετοιμάζεται και να ξεπεράσει από πλευράς χρόνου συμμετοχής τους Χολέμπας και Ραφίνια.
Σε επίπεδο χαρακτηριστικών ο Ρέαμπτσιουκ δείχνει πως έχει μεγάλες δυνάμεις, τρέχει πολύ πάνω κάτω αλλά ακόμα τακτικά και αμυντικά έχει πράγματα να μάθει και ακόμα και στο να κάνει λιγότερα φάουλ. Δημιουργικά και επιθετικά αυτή του η ασίστ στον Ελ Αραμπί με τη Λαμία μπορεί να του δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Οι χρόνοι των μπακ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία από το επίσημο site της Λίγκας):

Χολέμπας: 1193 λεπτά σε 14 ματς
Ραφίνια*: 1193 λεπτά σε 14 ματς
Ρέαμπτσιουκ: 1005 λεπτά σε 12 ματς
Ανδρούτσος: 595 λεπτά σε 10 ματς
Ντρέγκερ: 339 λεπτά σε 5 ματς
Λαλά: 188 λεπτά σε 2 ματς
** Δεν αναφέρεται ο Βινάγκρε που γενικά έχει παίξει ελάχιστα.

Οι συνολικοί χρόνοι των μπακ του Ολυμπιακού:

Χολέμπας: 2089 λεπτά σε 25 ματς
Ραφίνια*: 22 ματς με 1847 λεπτά
Ρέαμπτσιουκ: 1129 λεπτά σε 14 ματς
Ανδρούτσος: 793 λεπτά σε 15 ματς
Ντρέγκερ: 490 λεπτά σε 7 ματς
Λαλά: 429 λεπτά σε 5 ματς

* Ο Ραφίνια έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Οι φωτογραφίες των stats είναι από το επίσημο site της Λίγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα