Παναθηναϊκός: Συζητήσεις Ντρεοσί και Μπόλονι με τους ποδοσφαιριστές στο Κορωπί!

Παναθηναϊκός: Συζητήσεις Ντρεοσί και Μπόλονι με τους ποδοσφαιριστές στο Κορωπί!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Συζητήσεις Ντρεοσί και Μπόλονι με τους ποδοσφαιριστές στο Κορωπί!

bet365

Ο Γάλλος γενικός διευθυντής και ο Ρουμάνος προπονητής είχαν συζητήσεις ανά γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές στο Κορωπί, προσπαθώντας να αλλάξουν το κλίμα ενόψει ΠΑΟΚ και play offs!

O Πιέρ Ντρεοσί, όπως διαβάσατε το βράδυ της Κυριακής στο gazzetta.gr εισηγήθηκε την παραμονή του Λάζλο Μπόλονι στον Γιάννη Αλαφούζο, ο Ρουμάνος τεχνικός παραμένει στον πάγκο του Τριφυλλιού μέχρι νεοτέρας και οι δύο άνδρες προσπάθησαν στην προπόνηση της Δευτέρας να βελτιώσουν το κλίμα, να αντιστρέψουν την κατάσταση στο ψυχολογικό κομμάτι και να συσπειρώσουν την ομάδα ενόψει ΠΑΟΚ και play offs!

Ο Γάλλος γενικός διευθυντής και ο 68χρονος κόουτς είχαν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές. Χώρισαν το έμψυχο δυναμικό σε πεντάδες και συνομίλησαν μαζί τους για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο εσωτερικό του οργανισμού εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μέχρι και σήμερα ο Ντρεοσί δεν είχε ιδιαίτερη παρουσία εντός των αποδυτηρίων, ωστόσο, μετά από την στήριξη στον Μπόλονι, μπήκε και εκείνος σαφώς πιο ενεργά στην... μάχη.

Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ο Σανκαρέ

Από κει και πέρα, και όπως ήταν γνωστό από την Κυριακή, ο Γιουνούς Σανκαρέ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στον μηνίσκο μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι των Ζωσιμάδων. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ, η προβλεπόμενη αποθεραπεία θα διαρκέσει τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα