Οι παίκτες της Super League Interwetten κατά του Bullying

Gazzetta team
Οι παίκτες της Super League Interwetten κατά του Bullying

bet365

Το ποσοστό των παιδιών και εφήβων που υπόκεινται σε Bullying κάθε χρόνο είναι αξιοσημείωτο και το φαινόμενο σίγουρα αρκετά ανησυχητικό. Γίνεται σίγουρα τρομακτικό αν μπορέσει κανείς να ακούσει τις μαρτυρίες αυτών που το υπέστησαν. Και μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Ένα παιδί του οικογενειακού ή φιλικού μας περιβάλλοντος.

Η Interwetten εκτός από Χρυσός Χορηγός της Super League δεν στέκεται μόνο στην προβολή του πρωταθλήματος αλλά συμβάλει σε όλες τις δράσεις της. Σε συνεργασία με την διοργανώτρια αρχή δημιούργησε ένα βίντεο με αφορμή την προχθεσινή (6/3) Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του εκφοβισμού | Βullying.

Αποτέλεσμα της ξεχωριστής αυτής συνεργασίας είναι το παρακάτω ιδιαίτερο βίντεο. Σε αυτό παρακολουθούμε αυτούς που μας γεμίζουν τα Σαββατοκύριακα με το πάθος τους και αποτελούν πρότυπα των παιδιών, τους αθλητές της Super League Interwetten. Οι πρωταγωνιστές στο γήπεδο, γίνονται πρωταγωνιστές και σε ένα συναισθηματικό βίντεο και ζητούν να δείχνουμε μηδενική ανοχή στο νοσηρό φαινόμενο του Bullying. Και κυρίως προτρέπουν και προσπαθούν να ωθήσουν τα παιδιά στο να μιλήσουν, να μην λυγίσουν κάτω από την πίεση του όποιου κακόβουλου συμμαθητή τους, αλλά να βρουν το θάρρος και τη δύναμη και να μιλήσουν.

Το video αυτό αποτελεί ακόμη μια απόδειξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να μεταδώσει δυνατά μηνύματα ακόμα και εκτός αγωνιστικών χώρων, προς όφελος όλων μας και ειδικότερα των παιδιών:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα