Ολυμπιακός: Η τοπ επίδοση τριετίας στα γκολ του Μπρούμα και ο αριθμός των νικών όταν σκοράρει ο Φορτούνης (vids)

Ολυμπιακός: Η τοπ επίδοση τριετίας στα γκολ του Μπρούμα και ο αριθμός των νικών όταν σκοράρει ο Φορτούνης (vids)

bet365

Ο Αρμίντο Μπρούμα με τα 5 φετινά του γκολ κάνει την κορυφαία επίδοσή του σε αριθμό αγώνων ως προς την τελευταία τριετία του. Τι επίδοση έκανε ο Φορτούνης με το γκολ του.
Ο Μπρούμα στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό έφτασε στα 4 γκολ σε 13 αγώνες και 923 λεπτά και είναι ο 3ος κορυφαίος σκόρερ της ομάδας στην κατηγορία. Παράλληλα έχει και 2 ασίστ (τις άλλες 2 ασίστ του φέτος τις είχε με τη PSV Αϊντχόφεν στην Ευρώπη προτού πάει στον Ολυμπιακό).
Στο πρωτάθλημα ο Μπρούμα έχει βρει δίχτυα με την ΑΕΛ (όπου είχε και ασίστ) στο 5-1, έχει σκοράρει με τον Αστέρα Τρίπολης και με τον Ατρόμητο, είχε ασίστ με τον Βόλο και σκόραρε και με τη Λαμία. Μάλιστα σύμφωνα με τα επίσημα stats της Λίγκας σε καταγραφή 12 αγώνων είχε 20 τελικές.
Ο Μπρούμα μάλιστα εκτός από τη φιλία που έχει αναπτύξει με τον Φορτούνη έχουν και πολύ καλή χημεία αλλά και συνεργασία μεταξύ τους στο γήπεδο. Έχουν καθιερώσει μέχρι και τον δικό τους πανηγυρισμό εδώ και αρκετούς αγώνες. Χαρακτηριστικά οι συνεργασίες των Φορτούνη με Μπρούμα:
  • Στο 5-1 με ΑΕΛ: Στο γκολ του Ελ Αραμπί η φάση βγαίνει από συνεργασία των Μπρούμα και Φορτούνη για να γίνει το 2-1
  • Στο τέρμα του Μασούρα στο 3-1 η πρώτη πάσα βγαίνει από τον Φορτούνη στον Μπρούμα και ο Πορτογάλος βγάζει ασίστ
  • Στο 0-4 με τον Αστέρα: Στη φάση του 0-4 με το γκολ του Μπρούμα όλη η πρώτη ενέργεια έχει γίνει από τον Φορτούνη για να βγει μετά η ασίστ του Καμαρά
  • Στο 1-2 με τον Βόλο: Ο Φορτούνης σκοράρει νωρίς μετά από προσωπική ενέργεια και πάσα του Μπρούμα

Παράλληλα όμως ο Μπρούμα έχοντας σκοράρει και στο Κύπελλο με τον Παναιτωλικό έπιασε τον αριθμό των 5 γκολ φέτος. Είναι η κορυφαία επίδοσή του σε γκολ μαζί με την περσινή στην τελευταία τριετία. Εάν δούμε όμως τον αριθμό των αγώνων του φέτος (23 έναντι 31 πέρυσι) είναι η τοπ.

Οι σεζόν του Μπρούμα τα τελευταία τρία χρόνια:

Φέτος: 23 αναμετρήσεις με 5 γκολ και 4 ασίστ
2019-2020: 31 αναμετρήσεις με 5 γκολ και 4 ασίστ
2018-2019: 27 αναμετρήσεις με 3 γκολ και 3 ασίστ

Η επίδοση του Φορτούνη όταν σκοράρει με τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Φορτούνης φέτος έχει 34 αγώνες με 7 γκολ και 11 ασίστ. Το τρομερό στατιστικό με τον Φορτούνη είναι πως όταν σκοράρει σχεδόν πάντα ο Ολυμπιακός παίρνει το νικητήριο αποτέλεσμα ή δεν χάνει. Χαρακτηριστικά από τα επτά παιχνίδια που έχει βρει δίχτυα στη φετινή περίοδο ο Ολυμπιακός έχει μόνο την ισοπαλία με τον Άρη. Εάν θελήσουμε να δούμε όλα τα ματς που έχει βρει δίχτυα στην καριέρα του με τους Πειραιώτες η μοναδική τους ήττα όταν σκόραρε ήταν με την Άντερλεχτ!
Συνολικά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει 251 αγώνες με 77 γκολ και 75 ασίστ στην καριέρα του στο Λιμάνι.

Να τα δούμε πιο αναλυτικά:

2014-2015: Στα ματς που σκόραρε ο Ολυμπιακός είχε 7 νίκες και 2 ισοπαλίες
2015-2016: Στα ματς που σκόραρε ο Ολυμπιακός είχε 13 νίκες, 1 ισοπαλία και μοναδική ήττα ήταν με την Άντερλεχτ στην Ευρώπη στην παράταση
2016-2017: Στα ματς που σκόραρε ο Ολυμπιακός 7 νίκες και 1 ισοπαλία
2017-2018: Στα ματς που σκόραρε ο Ολυμπιακός είχε 7 νίκες και 2 ισοπαλίες
2018-2019: Στα ματς που σκόραρε ο Ολυμπιακός είχε 11 νίκες και 1 ισοπαλία
2019-2020: Στα ματς που σκόραρε ο Ολυμπιακός είχε 2 νίκες
Φέτος: Στα ματς που σκόραρε ο Ολυμπιακός έχει 6 νίκες και 1 ισοπαλία

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα