Νοvileague με ισοπαλία στο ΠΑΟΚ-Αρης και Μπρούνο Γκάμα σκόρερ

Gazzetta team
Νοvileague με ισοπαλία στο ΠΑΟΚ-Αρης και Μπρούνο Γκάμα σκόρερ

bet365

H Novileague βρίσκεται στην 35η αγωνιστική και σειρά παίρνει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αρη.

Στο Der Klassiker πέσαμε κοντά. 3-2 λέγαμε με Λεβαντόφσκι, 4-2 ήρθε με γκολ στις καθυστερήσεις. Τι να κάνουμε... Συνεχίζουμε όμως γιατί βρισκόμαστε στην 35η αγωνιστική της Novileague, 6 πριν το τέλος του δεύτερο μίνι πρωταθλήματος (θυμίζουμε πως το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ θα κριθεί στην 100η αγωνιστική).

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

ΠΑΟΚ-Αρης λοιπόν και υπάρχουν μερικά σημαντικά στατιστικά. Αυτά είναι:

  • Πιο συχνά μεταξύ τους σκορ στην Τούμπα (από το 2000): 2-0 (4), 0-0 (3), 1-1 (3)
  • Πρώτοι σκόρερ στα μεταξύ τους ματς: Σφιντέρσκι (2), Ματέο Γκαρσία (2)
  • Πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων (συνολικά): Τζόλης (16), Σφιντέρσκι (9) – Μπρούνο Γκάμα (6), Μπερτόγλιο (6)

Εμείς πιστεύουμε στην ισοπαλία. Και μάλιστα με γκολ. Το 1-1 θα είναι η πρόβλεψή μας. Και επειδή είναι δύσκολο το να βρεις και τον σκόρερ (δεν υπάρχουν εδώ οι Λεβαντόφσκι και Χάαλαντ) θα πάμε με τον Μπρούνο Γκάμα που εκτελεί και τα πέναλτι του Αρη.

Στις βαθμολογίες τώρα, σε αυτές με το ακριβές σκορ 7 παίκτες έχουν από 5 σωστές επιλογές, ενώ σε αυτή των σκόρερ, 2 άτομα έχουν 9 σωστές προβλέψεις. Μεγάλο ντέρμπι λοιπόν και στις δύο κατηγορίες για το δεύτερο μίνι πρωτάθλημα το οποίο ολοκληρώνεται την 40η αγωνιστική.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ακόμα και σήμερα, μπορεί κάποιος να μπει στο παιχνίδι, καθώς βρισκόμαστε στην 35η από τις 100 αγωνιστικές του διαγωνισμού που στο τέλος του θα μοιράσει 1.000.000 ευρώ (όποιος βρει 35 σωστά σκορ στα 100). Οπως επίσης θ' αρχίσει και νέο μίνι πρωτάθλημα από την 41η αγωνιστική!

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν και τα 5 μίνι πρωταθλήματα (κάθε 20 αγωνιστικές) τα οποία δίνουν έξτρα 20.000 ευρώ για τους πρώτους στις δύο κατηγορίες και από 2.000 ευρώ στους δεύτερους. Σε περίπτωση που υπάρχει... ισοβαθμία τα ποσά θα μοιραστούν.

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα