Σάλιακας: Δάκρυσε και αφιέρωσε τη νίκη στον Τζανακάκη (vid)

Gazzetta team
Σάλιακας: Δάκρυσε και αφιέρωσε τη νίκη στον Τζανακάκη (vid)

bet365

Ο Μανόλης Σάλιακας δεν ξέχασε τον φίλο του και παλιό του συμπαίκτη, Μάνο Τζανακάκη, βάζοντας τα κλάματα στις δηλώσεις του και ενώ του αφιέρωσε τη νίκη του ΠΑΣ.
Ο μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα συγκινήθηκε όταν αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του στον φίλο και πρώην συμπαίκτη του. Ο Σάλιακας συγκινήθηκε και δάκρυσε για τον Τζανακάκη και τον σοβαρό τραυματισμό που έχει πάθει ο φίλος και άλλοτε συμπαίκτης του στον Εργοτέλη και ενώ και οι δύο έχουν θητεία στον Ολυμπιακό.
Ο Σάλιακας μιλώντας στη NOVA είπε για τον Τζανακάκη: «Του εύχομαι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό κοντά μας ακόμη πιο δυνατός. Του αφιερώνω αυτή τη νίκη».
Στη συνέχεια επισήμανε για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα είναι κάτι πολύ όμορφο και θα θυμόμαστε για χρόνια αυτό το σερί. Παίξαμε καλή μπάλα, δημιουργούμε φάσεις και αυτό είναι ευχάριστο. Εγώ έχασα μια καλή ευκαιρία στην αρχή του αγώνα, αλλά με στήριξαν οι συμπαίκτες μου.
«Χτίσαμε» ένα καλό σερί με τις νίκες αυτές και τις συνδυάζουμε με καλές εμφανίσεις. Κατά την διάρκεια της σεζόν αντιμετωπίσαμε προβλήματα συγκέντρωσης καθώς σε αρκετά ματς πήραμε το προβάδισμα, αλλά δεν μπορούσαμε να νικήσουμε.
Τώρα κρατάμε τα αποτελέσματα. Δουλέψαμε με σωστή νοοτροπία και κρατάμε τα θετικά για τη συνέχεια, η οποία πρέπει να είναι ανάλογη. Με τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια στην επόμενη φάση, νομίζω έχουμε την δυνατότητα να τερματίσουμε ψηλά και δε θα κινδυνεύσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα