ΑΕΛ: «Αφιερωμένη η νίκη στους πληγέντες του σεισμού»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Αφιερωμένη η νίκη στους πληγέντες του σεισμού»

bet365

Στους κατοίκους των χωριών της Λάρισας που έχουν πληγεί από τον ισχυρό σεισμό, αφιέρωσε η ΑΕΛ την μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη επί του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» επικρατώντας με 3-2. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι «βυσσινί» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αφιερώνουν το σημαντικό αυτό τρίποντο στους πληγέντες από τον ισχυρό σεισμό. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας, και όλοι οι αγνοί οπαδοί μας, είμαστε όλοι μία γροθιά.

Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι, για αυτή την μεγάλη νίκη απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, τον ιστορικό ΟΦΗ.

Χαιρόμαστε τη νίκη, αλλά το μυαλό όλων μας είναι στο Δαμάσι, στο Μεσοχώρι, στην Ελασσόνα, στο Δομένικο και σε όλα τα χωριά μας και στους ανθρώπους μας που βασανίζονται.

Να μας συγχωρήσουν όλοι οι αγνοί οπαδοί μας, αλλά αυτή την νίκη την αφιερώνουμε σε όλες αυτές τις οικογένειες που τρία εικοσιτετράωρα τώρα κοιμούνται στην ύπαιθρο και κυρίως στα παιδιά τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα