Χασάν: «Πρώτα να τελειώνουμε με τη Λαμία και μετά θα σκεφτούμε την Άρσεναλ» (vid)

Χασάν: «Πρώτα να τελειώνουμε με τη Λαμία και μετά θα σκεφτούμε την Άρσεναλ» (vid)

Gazzetta team
Χασάν: «Πρώτα να τελειώνουμε με τη Λαμία και μετά θα σκεφτούμε την Άρσεναλ» (vid)

bet365

Για την πρόκριση της ομάδας του επί του Άρη, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος μίλησε ο Αχμέντ Χασάν αλλά και για τα γκολ στα τελευταία λεπτά που πετυχαίνει η ομάδα του, τονίζοντας ότι αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες.

Ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά το γκολ το οποίο σημείωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ενα γκολ το οποίο σχολίασε «έξυπνο» και ο συμπαίκτης του Αχμέντ Χασάν, ενώ μεταξύ άλλων ο Αιγύπτιος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε για την τάση του Ολυμπιακού να σκοράρει στα τελευταία λεπτά και να παίρνει αποτελέσματα, αλλά και τις δυσκολίες που προκύπτουν από την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το γκολ του Μπουχαλάκη:

«Ήταν πολύ έξυπνο, από πλευράς του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Πολύ έξυπνο. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να προκριθούμε, στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Ανυπομονούμε να κερδίσουμε και το Κύπελλο, ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Για τα γκολ του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά:

«Είναι κάτι το οποίο κάνουμε. Πρέπει πάντα να πιστεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Συνεχίζουν να πιστεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό, μέχρι το σφύριγμα του διαιτητή. Αυτό συμβαίνει πάντα. Πιστεύουμε και πηγαίνουμε για το γκολ!».

Για τη συνέχεια:

«Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, στο παιχνίδι μας που έρχεται, απέναντι στη Λαμία. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, για να νικήσουμε, είναι το πιο σημαντικό. Κάθε ματς, στο οποίο παίζουμε, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εκεί συγκεντρωνόμαστε. Πρώτα πρέπει να τελειώσουμε με τη Λαμία. Και μετά να σκεφτούμε την Άρσεναλ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα