Μολό: «Ευλογία αυτή η φανέλα, θα παλέψουμε όλοι μαζί»! (pic)

Μολό: «Ευλογία αυτή η φανέλα, θα παλέψουμε όλοι μαζί»! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μολό: «Ευλογία αυτή η φανέλα, θα παλέψουμε όλοι μαζί»! (pic)

bet365

Νέο απίθανο μήνυμα από τον Γιοάν Μολό για τον Παναθηναϊκό και τους 12 «τελικούς» για το φινάλε της σεζόν! «Οτιδήποτε κι αν συμβεί με εμένα, θα είμαι 200% αφοσιωμένος» είπε, καθώς μένει δίχως συμβόλαιο το καλοκαίρι...

Ο Γιοάν Μολό που πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες του ως δεξιός φουλ μπακ στο «τριφύλλι», δυο μέρες μετά τον πικρό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μια μέρα μετά και την επίσκεψη των οπαδών της ομάδας στο Κορωπί, έγραψε νέο τρομερό μήνυμα στα social media.

Ως γνωστόν είναι από τους πιο συναισθηματικούς και μαχητικούς ανθρώπους, το δείχνει στο γήπεδο όπου μοχθεί πραγματικά, το δείχνει και στον τρόπο που σκέφτεται...

«Για εσάς, την οικογένειά μου, θα δώσω και την καρδιά μου για τον Παναθηναϊκό. Το να ξεκινήσω πάλι προπονήσεις ήταν όνειρο για εμένα και το να φοράω αυτή τη φανέλα ήταν ευλογία. Εγώ δεν είμαι κανένας, αλλά αν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να λάμψει, θα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος ό,τι κι αν συμβεί σε εμένα. Είτε παίζω είτε όχι. Έχουμε ακόμα 12 τελικους, θα παλέψουμε για τα χρώματα της φανέλας και ό,τι κι αν συμβεί θα είμαι 200% έτοιμος για κάθε μάχη» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα