Παναθηναϊκός: Σκέψεις Αλαφούζου για επιστροφή στην προεδρία

Παναθηναϊκός: Σκέψεις Αλαφούζου για επιστροφή στην προεδρία

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Σκέψεις Αλαφούζου για επιστροφή στην προεδρία

bet365

Για πρώτη φορά από τον Απρίλη του 2017, όταν και αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να σκέφτεται την επιστροφή του!

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», έχοντας αναλάβει τον σύλλογο από το 2012 και αποφασίζοντας το 2017 να παραιτηθεί από την προεδρία, φέρεται να έχει κάνει σκέψεις επαναφοράς του.

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης τον είχε διαδεχθεί στη συγκεκριμένη θέση από την ημέρα που εκείνος αποχώρησε, ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να βρεθεί και πάλι στην κεφαλή.

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης είχε προαχθεί από αντιπρόεδρος, ενώ παράλληλα εκτελούσε και χρέη διευθύνοντα συμβούλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα