Ολυμπιακός: Οι εναλλακτικές για τη θέση του στόπερ μετά τον τραυματισμό του Σεμέδο

Ολυμπιακός: Οι εναλλακτικές για τη θέση του στόπερ μετά τον τραυματισμό του Σεμέδο

Ολυμπιακός: Οι εναλλακτικές για τη θέση του στόπερ μετά τον τραυματισμό του Σεμέδο

bet365

Ο τραυματισμός του Ρούμπεν Σεμέδο σήμανε... συναγερμό στις τάξεις του Ολυμπιακού και το Gazzetta.gr στέκεται στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τη συνέχεια.

Το πρόβλημα με τον τραυματισμό του Ρούμπεν Σεμέδο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο αναμφίβολα αλλάζει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό και επιφέρει προβληματισμό ενόψει της συνέχειας. Με δεδομένο και το πρόβλημα του Αβραάμ Παπαδόπουλου (τη θλάση του όπου μένει να φανεί εάν θα είναι ΟΚ εντός των προσεχών ημερών) ας δούμε το ποιοι είναι οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι για τη θέση του κεντρικού αμυντικού ή που μπορούν να παίξουν εκεί:
ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Ο Αφρικανός διεθνής μπακ είναι εκ των βασικών στόπερ του Ολυμπιακού. Προφανώς και είναι η φυσική του θέση και η μοναδική που έχει παίξει στον πειραϊκό σύλλογο.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο η φυσική του θέση είναι του σέντερ μπακ και η μοναδική που έχει παίξει στον Ολυμπιακό. Ο Σωκράτης βέβαια δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στον ώμο.
ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Ναι η φυσική του θέση είναι αριστερός μπακ αλλά στην καριέρα του έχει παίξει στόπερ. Εάν τα... κουκιά δεν βγαίνουν σε κάποιους αγώνες μπορεί να επιστρατευθεί εκεί. Ο Χολέμπας στην καριέρα του έχει παίξει 4 ματς ως σέντερ μπακ στη Premier League με τη Γουότφορντ. Ειδικότερα τις σεζόν 2016-2017 και 2017-2018 είχε παίξει στόπερ στους αγώνες με Τσέλσι (2 ματς), Σίτι και Γουέστ Χαμ.
ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να φύγει από το κέντρο για να παίξει στόπερ αλλά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ως σέντερ μπακ. Ειδικότερα σε 3 αγώνες σε Ligue 1 (2) και Europa League (1). Ήταν το 2019-2020 με Σεντ Ετιέν με αντιπάλους τις Στρασμπούρ, Ρεμς και Βόλφσμπουργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα