Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε έχοντας στο γήπεδο έναν κλασικό επιθετικογενή παίκτη! (vids)

Gazzetta team
Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε έχοντας στο γήπεδο έναν κλασικό επιθετικογενή παίκτη! (vids)

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βγήκε το νικητήριο γκολ κόντρα στον ΟΦΗ παρότι, μεταξύ άλλων, είχε στο γήπεδο 3 στόπερ και ισάριθμα μπακ Στο ίδιο διάστημα απώλεσε και τη μόνη της «καθαρή» ευκαιρία στο ματς.
Στην μπάλα όλα είναι στιγμές και για αυτό διαφέρει από κάθε άλλο άθλημα, ομαδικό ή μη, επειδή δεν μπαίνει σε καλούπια. Ναι υπάρχουν ορισμένοι «κανόνες» που καλείσαι να ακολουθήσεις, μία πεπατημένη, αλλά ούτε στο Football Manager δεν κερδίζει πάντα αυτός που έχει το καλύτερο rating, τις περισσότερες τελικές ή το μεγαλύτερο μπάτζετ, πόσο δε στην πραγματικότητα.
Το Σάββατο (27/2) ο Απόλλων Σμύρνης πήρε μία νίκη που ισοδυναμεί με «μισή» και πλέον παραμονή καθώς κέρδισε τον ΟΦΗ με 2-1 και το... παράδοξο είναι πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρήκε το «χρυσό» γκολ έχοντας στο γήπεδο μόνο έναν επιθετικογενή παίκτη, έστω και αν αυτό προήλθε από το λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ Σωτηρίου.
Πιο συγκεκριμένα από το 73' και μετά έπαιζε με 1 γκολκίπερ (Βέρχουλστ), 2 στόπερ (Ντομίνγκες, Λισγάρα), 1 στόπερ που μπορεί να παίζει και μπακ (Μρούσιτς), 3 κλασικά μπακ (Μπαξεβανίδης, Χουχούμης, Τσαμπούρης), 1 «6άρι» (Φατιόν), 2 «8άρια» (Σλίβκα, Κολ αντικαταστάθηκε στο 88' από τον Λαγό) και 1 φορ (Ιωαννίδης), όμως σκόραρε με τον Ιωαννίδη και μάλιστα ο ίδιος παίκτης «φλέρταρε» ακόμη μία φορά με το γκολ (ο Σωτηρίου που λίγο αργότερα έκανε το λάθος, απέκρουσε τότε εντυπωσιακά την κεφαλιά του) . Το γεγονός πως η πλεόν «καθαρή» της ευκαρία στο ματς προήλθε με ανάλογο status quo, ίσως να.... λέει πολλά.
Ο Γιώργος Παράσχος έκανε κάτι που δεν συνηθίζεται συχνά τουλάχιστον για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα (μαζί με τις καθυστερήσεις περίπου 30 λεπτά), του «βγήκε», παίρνει τα εύσημα και αποδείχθηκε πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 73' ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα