Χασάν: Η αναγνώριση στη χώρα του και τα συγχαρητήρια από το επιτελείο της Εθνικής Αιγύπτου για το γκολ με PSV (vid)

Χασάν: Η αναγνώριση στη χώρα του και τα συγχαρητήρια από το επιτελείο της Εθνικής Αιγύπτου για το γκολ με PSV (vid)

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια των ανθρώπων της Εθνικής Αιγύπτου για το γκολ του στην Ολλανδία και ετοιμάζεται να συμπεριληφθεί ξανά στα πλάνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.
Ο Αχμέντ Χασάν ήταν 20 χρονών όταν έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Αιγύπτου στην οποία έχει 26 αγώνες με 5 γκολ. Η τελευταία του συμμετοχή έχει καταγραφεί μες στο 2020 αλλά φαίνεται πως ήρθε η ώρα της επιστροφής του φορ του Ολυμπιακού στα χρώματα της Αιγύπτου.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ρεπορτάζ από την Αίγυπτο ο Χασάν θα είναι στα πλάνα της Εθνικής της πατρίδας του για τα προσεχή παιχνίδια. Πρόκειται για τα ματς με Κένυα και Κομόρες (εκτός έδρας το πρώτο και εντός το δεύτερο) στις 25 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.
Πάντως σε σχέση με την Αίγυπτο ο Χασάν δέχθηκε τηλεφώνημα από τους ανθρώπους και το επιτελείο της Εθνικής για να τον συγχαρούν για το γκολ του στην Ολλανδία (στο 2-1 της πρόκρισης με τη PSV Αϊντχόφεν) αλλά και για την πορεία του στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ένα τηλεφώνημα που έφτιαξε επιπλέον τη ψυχολογία του έμπειρου στράικερ για την αναγνώριση που βιώνει ξανά στην πατρίδα του. Ο 27χρονος Χασάν φέτος στον Ολυμπιακό έχει 23 ματς με 11 γκολ και 4 ασίστ.
Στην Ευρώπη φυσικά έχει δύο κομβικότατα γκολ φέτος. Το ένα με τη Μαρσέιγ στο Champions League και το άλλο με τη PSV Αϊντχόφεν στο Europa.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα