Φέστα: «Η σεζόν ξεκινά σήμερα» (vid)

Φέστα: «Η σεζόν ξεκινά σήμερα» (vid)

Gazzetta team
Φέστα: «Η σεζόν ξεκινά σήμερα» (vid)

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΛ στάθηκε στον παράγοντα αυτοπεποίθηση που θα «κερδίσουν» πλέον οι «βυσσινί» μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού

Στον παράγοντα αυτοπεποίθηση στάθηκε ο Τζιανλούκα Φέστα, μετά τη νίκη (1-0) της ΑΕΛ επί του Παναιτωλικού. «Ήταν σημαντικό, η σεζόν ξεκινά από σήμερα. Ηταν μεγάλη μάχη και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Αν παίζαμε έτσι πάντα θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο, δουλεύουμε λίγο καιρό μαζί, τα παιχνίδια είναι πολλά και είναι δύσκολο να δουλέψεις μέσα στην εβδομάδα, αλλά οι παίκτες αρχίζουν να πιστεύουν στους εαυτούς τους. Τις τελευταίες μέρες δοκιμάσαμε πολλά συστήματα, με τους παίκτες που έχουμε μπορούμε να παίξουμε 4-4-2, αλλά εξαρτάται από το παιχνίδι», ανέφερε ο κόουτς των «βυσσινί» στη NOVA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα