Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς σκέφτεται 4-2-3-1 με αλλαγές για τον Βόλο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς σκέφτεται 4-2-3-1 με αλλαγές για τον Βόλο

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει την πιθανότητα να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού σε σχέση με τον αγώνα με τη PSV.
Ο Πορτογάλος προπονητής δείχνει να σκέφτεται ένα 4-2-3-1 για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Βόλο (εκτός έδρας τη Δευτέρα με σέντρα στις 19.30).
Πιθανώς με τον Σα βασικό και φαβορί σε σχέση με Τζολάκη και Κρίστινσον και άμυνα με Λαλά, Μπα, Σεμέδο και Ρέαμπτσιουκ. Οι δύο του χαφ να είναι οι Καμαρά και Εμβιλά, άκρα με Ραντζέλοβιτς και Μασούρα και Φορτούνη πίσω από τον Χασάν.
Θέση στην 11άδα πάντως διεκδικούν και άλλοι παίκτες, όπως οι Ανδρούτσος, Χολέμπας, Σωκράτης, Μπουχαλάκης και ακόμα και ο Τιάγκο Σίλβα ενώ κατά άλλες πηγές υπάρχει και το σενάριο του 4-3-3 καθώς δοκιμές ουσίας ο Μαρτίνς δεν έκανε. Ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη εκτός έδρας την Πέμπτη, που δεδομένα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά υπολογίζει αρκετά και τον αγώνα με την ομάδα του Βόλου. Να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες μετέβησαν αεροπορικώς στη Νέα Αγχίαλο και από εκεί στον προορισμό τους για να μην ταλαιπωρηθούν παραπάνω.
Θυμίζουμε την αποστολή για το ματς: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα