Ούμπιδες: «Είναι ντροπή, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο και είμαστε για να φεύγουμε όλοι» (vid)

Gazzetta team
Ούμπιδες: «Είναι ντροπή, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο και είμαστε για να φεύγουμε όλοι» (vid)

bet365

Ο Χαβιέ Ούμπιδες έκανε το ξέσπασμά του στις δηλώσεις του μετά την κάκιστη εμφάνιση του Ατρόμητου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Μιλώντας στη NOVA ο Ούμπιδες επισήμανε μετά το Αρης - Ατρόμητος 3-0 για:
Την εικόνα του Ατρόμητου και την ατάκα Παντελίδη ότι κάποιοι παίκτες μπορεί να πάνε σπίτια τους: «Τίποτα... Τι να πω... Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Είναι ντροπή. Δεν σεβόμαστε τη φανέλα που φοράμε. Δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι ένα καλό γήπεδο για να το ευχαριστηθούμε και ερχόμαστε εδώ για να περνάει η ώρα. Δεν είναι αυτό ο Ατρόμητος. Τι να βελτιώσουμε; Μένουν εννέα ματς μέχρι τη λήξη της σεζόν... Εάν δεν έχουμε καταλάβουμε τι φανέλα φοράμε να φύγουμε. Για αυτό είμαστε, για να φύγουμε όλοι!».
O Ατρόμητος αντικατέστησε τον Νταμίρ Κάναντι με τον Σάββα Παντελίδη στις 6 Φεβρουαρίου, βρίσκεται στην 8η θέση με 26 βαθμούς, θα συμμετάσχει στα play out και... φαινομενικά δεν κινδυνεύει. Αλλά την ίδια στιγμή δεν έχει και κάποιο ανώτερο στόχο στη σεζόν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα