Αρης - Ατρόμητος: Ο Λέντζας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την αγαπημένη του ομάδα

Gazzetta team
Αρης - Ατρόμητος: Ο Λέντζας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την αγαπημένη του ομάδα

bet365

Αδειο το «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως και όλα τα ελληνικά γήπεδα λόγω κορονοϊού, αλλά ο... «σεσημασμένος» Γιώργος Λέντζας ήταν παρών σήμερα στην έδρα της αγαπημένης του ομάδας...

Φαίνεται ότι είχε... καλό προαίσθημα για την απόδοση του αγαπημένου του Αρη στο σημερινό ματς εναντίον του Ατρομήτου ο Γιώργος Λέντζας, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία μαζί με τον «κολλητό» του, Δημήτρη Μωυσιάδη (ηχολήπτης στο Football Stories) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός παρουσιαστής είναι από τον Σεπτέμβριο του 2020 και μέλος του Α.Σ. Αρης, μαζί με τον «κολλητό» και συν-οπαδό του, Δημήτρη Μωυσιάδη.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Αρης στις 4/9/2020 ανέφερε:

“Είναι, πλέον, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους αλλά και… κοσμογυρισμένους φίλους του Άρη. Ο Γιώργος Λέντζας γυρίζει… όλη τη γη με τις άκρως επιτυχημένες εκπομπές του και είναι αλήθεια ότι κρατά τη σημαία του συλλόγου ψηλά σε όλα τα μήκη και πλάτη της.

Αυτόν τον καιρό, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην κρατική τηλεόραση, με ένα «κόνσεπτ» που αναμένεται να κερδίσει επίσης τους Έλληνες τηλεθεατές. Έκανε ένα… διάλειμμα στην προετοιμασία για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και βρέθηκε στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη. Και δεν έχασε την ευκαιρία να έρθει από τα γραφεία του Α.Σ. Άρης, προκειμένου να εγγραφεί στη «μάνα» του συλλόγου.

Ο Γιώργος Λέντζας έγινε μέλος στον Α.Σ., μαζί με το συνεργάτη του, Δημήτρη Μωϋσιάδη. Πήρε… άρωμα Άρη από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και μοιράστηκε ιστορίες από όλο τον πλανήτη με έντονο… κιτρινόμαυρο χρώμα.

Ο διάσημος παρουσιαστής έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη. «Είναι μεγάλη χαρά μου η εγγραφή στον Α.Σ. Άρης. Καλώ τους φίλους του συλλόγου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να σταθούν δίπλα σε όλα τα τμήματά του και, φυσικά, να στηρίξουν την ποδοσφαιρική και την μπασκετική ομάδα στην προσπάθεια που κάνουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα