Νοvileague με Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και σκόρερ Λιβάι Γκαρσία

Gazzetta team
Νοvileague με Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και σκόρερ Λιβάι Γκαρσία

bet365

Η Novileague έχει πάρει.. φωτιά και την παράσταση κλέβει το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Ο αγώνας για τα μεγάλα έπαθλα της Novileague συνεχίζεται και από τη νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Σεβίλλη, επιστρέφουμε στην Ελλάδα και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ο διαγωνισμός της Novibet μπαίνει στην 30η αγωνιστική του και πρέπει να σημειώσουμε πως στο τέλος του θα μοιράσει 1.000.000 ευρώ σε όποιον φτάσει τις 35 σωστές προβλέψεις στα σκορ (στις συνολικά 100 αγωνιστικές). Κάτι που σημαίνει πως προλαβαίνεις ακόμα και σήμερα να μπεις στο παιχνίδι.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάς πως υπάρχουν και τα 5 μίνι πρωταθλήματα (κάθε 20 αγωνιστικές) τα οποία δίνουν έξτρα 20.000 ευρώ (για τα σκορ) και 2.000 ευρώ (για τους σκόρερ).

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στη Λεωφόρο (14 βαθμοί σε έξι αγώνες), είχε δύο νίκες μια ισοπαλία και δύο ήττες στο «Σπύρος Λούης» (7 βαθμοί σε πέντε αγώνες).

Από την άλλη η ΑΕΚ έχει την καλύτερη συγκομιδή από κάθε άλλη ομάδα εκτός έδρας, 25 βαθμούς, ενώ Ολυμπιακός και Άρης έχουν από 24. Μάλιστα η ΑΕΚ έχει και τις περισσότερες νίκες εκτός έδρας, οκτώ, ενώ Ολυμπιακός και Άρης έχουν από επτά. Δεν έχει χάσει σε ταξίδι της, αφού οι ήττες της είναι από Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Πάμε λοιπόν στο ακριβές σκορ 1-1. Τώρα σχετικά με τον σκορερ, θα επιλέξουμε τον πιο ποιοτικό παίκτη της ΑΕΚ, τον Λιβάι Γκαρσία που είναι κίνδυνος-θάνατος και από τις στημένες φάσεις.

Στις βαθμολογίες, σε αυτή με τους σκόρερ, η πρώτη θέση έχει μόλις έναν παίκτη με 7 σωστές επιλογές, ενώ στα σκορ αρκετά άτομα με 3 σωστές επιλογές.

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα