Βόλος: Μπήκε και ο Μπουένο, μειώνονται οι απουσίες στην τελική ευθεία

Βόλος: Μπήκε και ο Μπουένο, μειώνονται οι απουσίες στην τελική ευθεία

Gazzetta team
Βόλος: Μπήκε και ο Μπουένο, μειώνονται οι απουσίες στην τελική ευθεία

bet365

Μετά από αρκετές εβδομάδες, ο Αλμπέρτο Μπουένο τις τελευταίες μέρες προπονείται και πάλι κανονικά με τον Βόλο να έχει πλέον μόνο τον Ντεντάκη στο ιατρικό δελτίο.

Ο Βόλος είχε ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα από πολλούς τραυματισμούς, ωστόσο ο Άνχελ Λόπεθ βλέπει τις απουσίες να μειώνονται. Τελευταία επιστροφή αυτή του Αλμπέρτο Μπουένο, ο οποίος πλέον έχει μπει και αυτός σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί για 45 λεπτά στην ήττα με 2-0 από τον Άρη στις 7 Ιανουαρίου και έκτοτε είχε τεθεί νοκ άουτ. Μένει να φανεί αν θα συμπεριληφθεί και στην αποστολή για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό καθώς, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν έχει ρυθμό.

Έτσι ο μόνος που βρίσκεται πλέον στο ιατρικό δελτίο είναι ο Ντεντάκης, ενώ για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» στο Πενθεσσαλικό δεν θα υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Περέα. Στο Βόλο υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός ότι παρά το ότι η ομάδα έμεινε πίσω στην κούρσα της εξάδας, οι παίκτες διατηρούν το αγωνιστικό πνεύμα, έχοντας μάλιστα πανηγυρίσει δύο σερί νίκες με ΟΦΗ εκτός (1-2) και Απόλλωνα Σμύρνης εντός (2-0). Ο Λόπεθ θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίζουν έτσι ως το τέλος της σεζόν, έχοντας μπροστά τους την επόμενη εβδομάδα και τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Το σκορ του πρώτου αγώνα (4-2) αφήνει λίγες πιθανότητες στον Βόλο, ωστόσο η ομάδα της Μαγνησίας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα