Superleague: Εγκρίθηκε η πρόταση του ΠΑΟΚ για το ακαταδίωκτο των μελών της ΕΕΑ

Σταύρος Σουντουλίδης
Superleague: Εγκρίθηκε η πρόταση του ΠΑΟΚ για το ακαταδίωκτο των μελών της ΕΕΑ

bet365

Στην τελευταία συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης της Super League, αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής δικηγόρων, για να μελετήσουν και να γνωμοδοτήσουν αναφορικά με τις επίμαχες διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στην τελευταία συνεδρίαση της Λίγκας, προκειμένου να ζητηθεί από την πλευρά των ομάδων να μην περάσει η τροποποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας για το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η συγκεκριμένη τροποποίηση, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, έχει κατατεθεί από τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να μην αντιμετωπίζουν νομικής φύσεως προβλήματα τα μέλη της ΕΕΑ εναντίον των οποίων έχει στραφεί, ήδη, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Την πρόταση υπερψήφισαν οκτώ ΠΑΕ (ΑΕΚ, Απόλλων, Αστέρας, Βόλος, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ και Λαμία), την καταψήφισαν δύο ΠΑΕ (Ολυμπιακός , Άρης). Από την πλευρά τους οι ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ ΟΦΗ και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ψήφισαν λευκό, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν συμμετείχε στην συνεδρίαση.

Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής δικηγόρων, για να μελετήσουν και να γνωμοδοτήσουν αναφορικά με τις επίμαχες διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου. Στο πλαίσιο αυτό, επιτροπή των νομικών των ομάδων της Λίγκας, συνεδρίασε την Πέμπτη (25/2) μετά από εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, ώστε να αποφασίσει τις τελικές προτάσεις για το νέο αθλητικό νόμο που είναι σε δημόσια διαβούλευση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα