ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς για την επιστροφή του ο Σάκχοφ

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς για την επιστροφή του ο Σάκχοφ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς για την επιστροφή του ο Σάκχοφ

bet365

Στις υπηρεσίες του Γεβχέν Σάκχοφ, εκτός απροόπτου, θα υπολογίζει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (28/02, 19:30) ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ανεβάζουν στροφές στην ΑΕΚ για το παιχνίδι της Κυριακής (28/02, 19:30) με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα ευχάριστα για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι ότι είδε τον Γέβγεν Σάκχοφ, ο οποίος χθες (23/02) έκανε τις απαραίτητες μετρήσεις, να ανεβάζει ένταση ατομικής εκγύμνασης κι όπως όλα δείχνουν την Πέμπτη (25/02) θα μπορεί να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ετσι, εκτός απροόπτου ο Ουκρανός μέσος θα τεθεί τελικά στη διάθεση του Ανδαλουσιανού τεχνικού, ο οποίος θα έχει μια ακόμα λύση για τη μεσαία γραμμή, εν όψει του αγώνα με τους «πράσινους».

Εκτός του Σάκχοφ, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα (24/02) οι Νέλσον Ολιβέιρα, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αντρέ Σιμόες, Μιχάλης Μπακάκης, Γιάννης Σαρδέλης και Κώστας Γαλανόπουλος, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα