Aπό τον Τζόλη στον Μιτάι: «Τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ στα κορυφαία ελληνικά ταλέντα!»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Aπό τον Τζόλη στον Μιτάι: «Τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ στα κορυφαία ελληνικά ταλέντα!»

bet365

Ρωσική ιστοσελίδα στο πλαίσιο αφιερώματος στα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά ταλέντα ανά χώρα κάτων των 22 ετών, ξεχώρισε από την Super League Interwetten τους Τζόλη, Κούτσια, Νινούα, Τζολάκη και Μιτάι!

Η ιστοσελίδα sports.ru ξεχώρισε πέντε ταλέντα από το ελληνικό πρωτάθλημα τοποθετώντας στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Χρήστο Τζόλη.

Στο Νο 2 βρίσκεται ο συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσιας. Ο επίσης αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, Νίκα Νινούα ακολουθεί στην τρίτη θέση, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης και ο 17χρονος αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Μάριο Μιτάι.

Σε ότι αφορά τον Τζόλη τονίζεται χαρακτηριστικά:

«Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 10 εκατ. ευρώ και θεωρείται ως ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και ο δεύτερος σε αξία στο ελληνικό πρωτάθλημα (μόνο ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού τον ξεπερνά).

Ο Τζόλης έχει πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην τρέχουσα σεζόν, καθώς έχει συμμετοχή σε όλα τα ματς πρωταθλήματος έχοντας 6 γκολ και 6 ασίστ.

Η κορυφαία εφημερίδα της Γαλλίας, L' Equipe συμπεριέλαβε τον Χρήστο Τζόλη στα κορυφαία 50 ταλέντα του κόσμου για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2002, καταλαμβάνοντας την 37η θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα