O Παναθηναϊκός δέχθηκε γκολ από στημένη φάση για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι!

O Παναθηναϊκός δέχθηκε γκολ από στημένη φάση για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι!

Νίκος Αθανασίου
O Παναθηναϊκός δέχθηκε γκολ από στημένη φάση για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι!

bet365

Ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο δέχθηκε γκολ από στημένη φάση για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και ο Λάζλο Μπόλονι οφείλει να βρει λύση στο πρόβλημα!

Το δίχως ήττα σερί των εννιά παιχνιδιών του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα έλαβε τέλος στο Αγρίνιο. Μετά από επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, το Τριφύλλι έχασε το παιχνίδι από τον Παναιτωλικό, στο ίδιο γήπεδο όπου λίγες ημέρες πιο πριν τερματίστηκε το αήττητο του μέσα στο 2021 από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο!

Για να μπορέσει να τρέξει αυτό το σερί και να ξαναμπεί δυναμικά στην μάχη της Ευρώπης, το Τριφύλλι εκμεταλλεύθηκε δύο πράγματα:

  • Την ικανότητα να κρατά το μηδέν πίσω, χάρη στον Διούδη και την αστοχία των αντιπάλων, παρά το γεγονός πως σε κάθε παιχνίδι επέτρεπε σημαντικές ευκαιρίες και έπαιζε για αρκετή ώρα πίσω από την μπάλα.
  • Την εκτελεστική δεινότητα, την απόλυτη κυνικότητα στις λίγες ευκαιρίες που έφτιαχνε να βρίσκει πρώτος το γκολ και στην συνέχεια να διαχειρίζεται το προβάδισμα αυτό.

Η εστία του Παναθηναϊκού δεν παραβιάστηκε σε επτά διαδοχικά παιχνίδια . Μέχρι και το Παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές.

Πληγή η αντιμετώπιση των στημένων

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, το Τριφύλλι έχει δεχθεί πέντε γκολ. Δύο από τον Ατρόμητο και ένα από Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό. Από αυτή την πεντάδα, τα τέσσερα έχουν προέλθει από στημένες φάσεις! Δηλαδή το 80%. Αριθμός αρκετά μεγάλος που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός!

Στο Περιστέρι ήταν ο Γούτας, στην Λεωφόρο ο Ελ Αραμπί και στα ματς του Αγρινίου ο Κάργας και ο Εντινγκά.

Από αυτό το κουαρτέτο τερμάτων, όπως διαπιστώνουμε από τα βίντεο, η ομάδα του Μπόλονι, δέχεται τα γκολ με δύο ίδιους τρόπους.

  • Στα παιχνίδια με Ατρόμητο και Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα η μπάλα πηγαίνει στην καρδιά της άμυνας. Στο ύψος της μικρής περιοχής και κεντρικά. Εκεί αδυνατεί ο Παναθηναϊκός να βγάλει παίκτη πρώτο πάνω στην μπάλα και οι δύο στόπερ(Γούτας, Κάργας) σκοράρουν αμαρκάριστοι, σαν σε προπόνηση, χωρίς καμία πίεση.
  • Απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό, οι πράσινοι δεν μπορούν να απομακρύνουν την μπάλα αποτελεσματικά και δίνουν δεύτερη μπάλα στον αντίπαλο. Στο αιώνιο ντέρμπι χάνονται τα μαρκαρίσματα και ο Μασούρας είναι μόνος του στο δεύτερο δοκάρι αλλά στην συνέχεια της φάσης ο Νιάς μπορεί να διώξει. Επιλέγει να κοντρολάρει... σχεδόν πάνω στην γραμμή και ο Ελ Αραμπί κλέβει και σκοράρει. Στο ματς με τα ᾽᾽καναρίνια᾽᾽ η εκτέλεση του κόρνερ δεν είναι καλή. Ο Ιωαννίδης απομακρύνει εντελώς λάθος και επί της ουσίας... στρώνει το γκολ στον Εντινγκά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα