Ολυμπιακός: Δεν έχει πάρει καθόλου γκολ φέτος από τον Ραντζέλοβιτς (vids)

Ολυμπιακός: Δεν έχει πάρει καθόλου γκολ φέτος από τον Ραντζέλοβιτς (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Δεν έχει πάρει καθόλου γκολ φέτος από τον Ραντζέλοβιτς (vids)

bet365

Ο Σέρβος που φάνηκε πως επηρεάστηκε ιδιαίτερα από την περιπέτειά του με τον κορονοϊό δεν έχει βοηθήσει φέτος στο σκοράρισμα και πρέπει να πάρει ξανά τα... πάνω του.
Πάει αρκετός καιρός που ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς μας παρουσίασε στο γήπεδο την καλύτερη δυνατή εικόνα του. Για την ακρίβεια μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και το καθοριστικό του γκολ εκεί ο διεθνής winger δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό, ο οποίος πάντως και τον στήριξε και νέο συμβόλαιο του έδωσε.
Για τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς ένα στοιχείο που είναι σε βάρος του ως προς την παρουσία του φέτος είναι ότι δεν σκοράρει. Από τους Μασούρα, Μπρούμα και Βρουσάι είναι ο μόνος ακραίος που δεν έχει βρει δίχτυα καθόλου.
Και αυτό παρότι έχει 1.187 λεπτά συμμετοχής σε 25 αγώνες φέτος στον Ολυμπιακό και ενώ πέρυσι έκλεισε τη σεζόν με 1.312 λεπτά σε 31 αναμετρήσεις με 6 γκολ και 2 ασίστ. Είναι δεδομένο πως το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον κορονοϊό τον άφησε πίσω, ωστόσο ο Ραντζέλοβιτς φανερώνει στο γήπεδο ότι δεν παίζει με την ίδια ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Η συγκομιδή του περιορίζεται σε 2 ασίστ στο πρωτάθλημα, μία με Παναιτωλικό και μία με Λαμία.
Ο 23χρονος Ραντζέλοβιτς έχει χαρακτηριστικά που μπορούν να τον κάνουν διαφορετικό. Έχει ταχύτητα, εκρηκτικότητα και σε ανοιχτό γήπεδο μπορεί να κάνει... ζημιές στον αντίπαλο. Ακόμα και αυτά τα χαρακτηριστικά του όμως δεν τα δείχνει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
Και όλα αυτά ενώ φέτος:
  • Ο Μασούρας έχει 9 γκολ και 3 ασίστ σε 31 αγώνες
  • Ο Βρουσάι έχει 3 γκολ και 2 ασίστ σε 17 αγώνες
  • Ο Μπρούμα έχει 4 γκολ και 1 ασίστ σε 15 αγώνες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα