Αισιόδοξοι οι Αργεντινοί επενδυτές για deal με Βόλο, τον Μάρτιο το deadline!

Αισιόδοξοι οι Αργεντινοί επενδυτές για deal με Βόλο, τον Μάρτιο το deadline!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αισιόδοξοι οι Αργεντινοί επενδυτές για deal με Βόλο, τον Μάρτιο το deadline!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η διαδικασία της πώλησης του Βόλου παρά την καθυστέρηση που παρατηρείται, θα ολοκληρωθεί εάν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο στα μέσα Μαρτίου. Συνεχίζεται σε καλό κλίμα η διαδικασία ελέγχου των βιβλίων της ομάδας.

Η πλευρά των Αργεντινών υποψήφιων επενδυτών εκπροσωπείται από γνωστό δικηγόρο και μάνατζερ, το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Το fund που ενδιαφέρεται για να αγοράσει τον σύλλογο της Super League Interwetten παρά τις καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα συνεχίζει απρόσκοπτα την διαδικασία του ελέγχου.

Μάλιστα εκφράζεται η αισιοδοξία πως δεν θα συμβεί κάποιο απρόοπτο κάνοντας αναφορά στις υποσχέσεις που έχει δώσει ο Αχιλλέας Μπέος αλλά και στην άρτια συνεργασία που παρατηρείται ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το fund από την Αργεντινή συνεχίζει να δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα έγγραφα.

Όπως τονίζουν οι επίδοξοι αγοραστές της ΠΑΕ, η όποια καθυστέρηση οφείλεται καθαρά σε γραφειοκρατικούς λόγους, ενώ σημειώνουν πως ο Αχιλλέας Μπέος έχει δώσει τον λόγο του κάτι που θεωρούν πολύ σημαντικό στις καθημερινές επαφές που έχουν οι δύο πλευρές.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως το deadline για την υλοποίηση του deal είναι τον ερχόμενο μήνα και ως εκ τούτου δεν υπάρχει περιθώριο για μεγαλύτερη παράταση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα