Δεληζήσης: «Εμείς δεν ακούμε τίποτα»

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Εμείς δεν ακούμε τίποτα»

bet365

Ο αρχηγός του Αρη σχολίασε πως οι «κίτρινοι» δεν επηρεάζονται από τα όσα λέγονται για εκείνους πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό
Στον τρόπο που διαχειρίζονται οι «κίτρινοι» όσα λέγονται για εκείνους στάθηκε ο Δεληζήσης μετά το 1-1 που απέσπασε ο Αρης από τον Ολυμπιακό. «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Σπουδαίος βαθμός που μας δίνει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια. Πάμε για το τελικό στάδιο του πρωταθλήματος, με τρεις αγωνιστικές ακόμα ώστε να πλασαριστούμε καλύτερα στα πλέι οφ. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω. Από μια φάση δεχθήκαμε ένα γκολ, και σε κακό σημείο. Δεν είχε και φάσεις το παιχνίδι. Ήμασταν συμπαγείς σήμερα και πήραμε έναν πάρα πολύ σημαντικό βαθμό», σχολίασε μεταξύ άλλων στη NOVA. Και μετά του μεταφέρθηκε πως η ομάδα του έδειξε «διαβασμένη». «Σίγουρα ήμασταν διαβασμένοι, έχουμε παίξει πολλές φορές. Είναι αρκετά ποιοτική και γρήγορη ομάδα. Θέλαμε να παίξουμε διαφορετικά σήμερα, με αντεπιθέσεις, που δεν μπορούμε σε όλα τα παιχνίδια. Παίζαμε με τον Ολυμπιακό και έπρεπε να το δούμε κάπως διαφορετικά».
Για το αν τους ενόχλησε το γεγονός ότι οι περισσότεροι τους έχουν ξεγραμμένους σχολίασε ότι «πάντα μας έχουν ξεγραμμένους με τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν ακούμε τίποτα. Κοιτάμε την δουλειά μας σε όλα τα παιχνίδια. Πηγαίνουμε για τους τρεις βαθμούς παντού. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, το δείχνει σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει τον σεβασμό μας αλλά δεν τον φοβόμαστε κιόλας». Κλείνοντας ρωτήθηκε για το επερχόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Κύπελλο (τη ρεβάνς του 2-1 που είχε χάσει ο Αρης στο πρώτο παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης». «Αργεί ακόμα. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας. Είναι νωρίς ακόμα. Θα δούμε τώρα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα