Ολυμπιακός - Άρης: Ο Μήτρογλου σκόραρε με πέναλτι εις βάρος της πρώην ομάδας του για το 1-1 (vid)

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Άρης: Ο Μήτρογλου σκόραρε με πέναλτι εις βάρος της πρώην ομάδας του για το 1-1 (vid)

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Σα και ισοφάρισε σε 1-1 για τον Άρη στο Καραϊσκάκη, σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα των κίτρινων.

Ο Σα ανέτρεψε τον Μαντσίνι και ο Σιδηρόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι και την κίτρινη κάρτα στον Πορτογάλο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μήτρογλου, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά εις βάρος της πρώην ομάδας του και ισοφάρισε σε 1-1 στο 83', σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Άρη.

Ο «Μητρογκόλ» βρίσκει δίχτυα σε ελληνικές διοργανώσεις μετά από σχεδόν έξι χρόνια και συγκεκριμένα μετά τα δύο γκολ που είχε σημειώσει στο Ολυμπιακός - Καλλονή 3-0 στις 3 Μαΐου του 2015.

Ο Μήτρογλου γενικότερα είχε να σκοράρει από τις 18 Δεκεμβρίου του 2019 όταν είχε βρει δίχτυα στο Γκλέντερς - PSV Αϊντχόφεν 1-2 για το Κύπελλο Ολλανδίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα