Κατσίκας: «Κοιτάμε μόνο το ματς με την ΑΕΛ»

Gazzetta team
Κατσίκας: «Κοιτάμε μόνο το ματς με την ΑΕΛ»

bet365

Στη μεγάλη μάχη για την παραμονή στον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΛ εστιάζει η Λαμία, όπως τόνισε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Παναγιώτης Κατσίκας.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα γνωρίζαμε από την αρχή ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο κάθε παίχτης θέλει να αγωνίζεται όποιο και να είναι αυτό το παιχνίδι».

Για το ποια επέμβαση ξεχωρίζει: «Δεν μπορώ να πω κάποια συγκεκριμένη, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να με ικανοποιεί από το παιχνίδι εφόσον το σκορ είναι τέτοιο δεν έχει σημασία».

Για τα παιχνίδια που πήρε: «Σίγουρα είναι σημαντικό όσα περισσότερα παιχνίδια παίρνει κάποιος είναι θετικό. Είμαι ευχαριστημένος που αγωνίσθηκα αλλά θα ήθελα ένα διαφορετικό αποτέλεσμα .Ήταν δύσκολο το γνωρίζαμε από την αρχή ότι ο ΠΑΟΚ θα πιέσει και θα παίξει επιθετικά, δεχτήκαμε νωρίς γκολ και δεν τα παρατήσαμε αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε γρήγορα γκολ και δυσκόλεψε το έργο μας».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Σίγουρα μόνο αυτό το παιχνίδι κοιτάει η ομάδα το σημερινό ανήκει στο παρελθόν».

Τι άλλαξε ο Γρηγορίου: «Είναι αρκετά πράγματα η προπόνηση και το πως βλέπει την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα