ΠΑΟΚ: Με άμυνα ανάγκης και ντεμπούτο για Μπάμπα (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Με άμυνα ανάγκης και ντεμπούτο για Μπάμπα (vid)

bet365

Με αλλαγμένη κατά τα 3/4 την αμυντική τετράδα του ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα (15:00) τη Λαμία για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague Interwetten.

Οι απουσίες των τιμωρημένων Ινγκι Ινγκασον, Αντρέ Βιεϊρίνια και του τραυματία Χοσέ Κρέσπο υποχρεώνουν τον Πάμπλο Γκαρσία να διαφοροποιήσει κατά τα 3/4 την αμυντική τετράδα με την οποία ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποτελούν τις μοναδικές επιλογές στους στόπερ, ο Ροντρίγκο Σοάρες θα ξεκινήσει στο δεξιό άκρο και ο Ράχμαν Μπάμπα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Γκαρσία αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον Γκανέζο αμυντικό, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος για πρώτη φορά με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Για ένα ακόμα παιχνίδι, τρίτο στη σειρά, ο Χάρης Τσιγγάρας και ο Στέφαν Σβαμπ, θα κινούνται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ οι τέσσερις της επιθετικής γραμμής παραμένουν οι ίδιοι: Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Αμρ Ουάρντα, Χρήστος Τζόλης και Μάικλ Κρμέντσικ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα