Χιμένεθ: «Δωρίσαμε δύο γκολ στον Αστέρα, με διαφορά καλύτερος ο Κρίστισιτς» (vid)

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Δωρίσαμε δύο γκολ στον Αστέρα, με διαφορά καλύτερος ο Κρίστισιτς» (vid)

bet365

Για... δώρα που έκανε η ομάδα του στον Αστέρα Τρίπολης έκανε λόγο ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ισπανό να πλέκει το εγκώμιο του Κρίστισιτς.

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 κόντρα στον Αστέρα, ωστόσο κατάφερε τουλάχιστον να ισοφαρίσει σε 2-2, χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ, ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για το παιχνίδι και όπως κύλησε: «Ο Αστέρας Τρίπολης έβαλε δυο γκολ, γιατί τους δωρίσαμε δύο γκολ. Και από εκεί και πέρα μία ομάδα με πολλά προβλήματα στη φυσική κατάσταση, πρέπει να κάνει μία υπεράνθρωπη προσπάθεια να γυρίσει το ματς. Με βάση τις ευκαιρίες που κάναμε έπρεπε να κερδίσουμε. Ο Αστέρας είχε δυο τελικές φάσεις. Για κάποιες ομάδες είναι πολύ εύκολο να σκοράρουν και για εμάς δύσκολο. Με βάση την εικόνα μας έπρεπε να κερδίσουμε».

Για το τι εξηγήσεις μπορεί να δώσει: «Πολύς κόσμος μπορεί να σκέφτεται ότι η ποιότητα έχει να κάνει από το κέντρο και μπροστά. Και η ποιότητα υπάρχει και στην άμυνα. Κι εμείς πρέπει να βελτιωθούμε πάρα πολύ εκεί».

Για την είσοδο του Κρίστιτσιτς: «Για μένα ο Κρίστιτσιτς ήταν με διαφορά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής! Είναι ένας παίκτης γιατί αποτελεί παράδειγμα, γιατί έχει κάποια προβλήματα εδώ και λίγους μήνες. Κάθε φορά που τον χρειάζομαι είναι εκεί να βοηθήσει. Είναι κρίμα όσες φάσεις φτιάχνουμε και δεν κάνουμε γκολ και τα γκολ που δωρίζουμε στους αντιπάλους. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την αντίδραση, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Αυτό μας έχει μείνει. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα