Σάλομον: «Όλη την σεζόν θέλουμε 30 λεπτά να μπούμε στο παιχνίδι»

Σάλομον: «Όλη την σεζόν θέλουμε 30 λεπτά να μπούμε στο παιχνίδι»

Gazzetta team
Σάλομον: «Όλη την σεζόν θέλουμε 30 λεπτά να μπούμε στο παιχνίδι»

bet365

Ο Πατρίκ Σάλομον, τόνισε πως ο Ατρόμητος έχει πρόβλημα στην έναρξη των αγώνων όλη την χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Όλη τη σεζόν έχουμε αυτό το πρόβλημα. Θέλουμε 20 και 30 λεπτά να μπούμε στο παιχνίδι. Μετά, εντάξει, παίζουμε καλά αλλά θα πρέπει να βελτιώσουμε τη νοοτροπία μας και να παίζουμε 90 λεπτά και όχι 45.

Σήμερα ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός, ήταν συγκεντρωμένος, ήθελε τους βαθμούς αλλά σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση που είχαμε στο παιχνίδι».

Για το ότι ο Ατρόμητος έχει μείνει οριστικά εκτός εξάδας: «Το ότι είμαστε εκτός δεν αλλάζει το ότι θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε, να δουλεύουμε σκληρά».

Για το τι σκέφτεται για την παραμονή του στον Ατρόμητο: «Μου αρέσει η Ελλάδα. Μου αρέσει η ζωή εδώ, μου αρέσει και το κλίμα στην ομάδα, περνάω πολύ καλά και θα ήθελα να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα