Παναθηναϊκός: Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Πούγγουρας, πρόβλημα σε άμυνα και μεσαία γραμμή

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Πούγγουρας, πρόβλημα σε άμυνα και μεσαία γραμμή

bet365

Σοβαρό θέμα στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Ακόμα ένα πρόβλημα στην άμυνα αντιμετωπίζει ο Λάζλο Μπόλονι ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στο γόνατο ο Αχιλλέας Πούγγουρας και η συμμετοχή του στον αγώνα είναι αμφίβολη. Αν τελικά δεν παίξει ο Πούγγουρας, το πρόβλημα για τον Παναθηανϊκό ενόψει του μεθαυριανού αγώνα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό μεγεθύνεται τόσο για το κέντρο της άμυνας όσο και στη μεσαία γραμμή, διότι απουσιάζουν ο τραυματίας Σένκεφελντ, ο τιμωρημένος Αλεξανδρόπουλος, εκτός από τον μονίμως νοκ άουτ Κουρμπέλη και τον επίσης τραυματία Σανκαρέ!

Βέλεθ και Νιάς είναι το... προφανές δίδυμο κεντρικών αμυντικών, αλλά στη μεσαία γραμμή το πρόβλημα είναι μεγάλο, καθώς από τους βαισκούς ο μόνος διαθέσιμος είναι ο Μαουρίσιο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα