Νιάς: «Ομάδα με ποιότητα ο Παναιτωλικός, αλλά εμείς πρέπει να κερδίσουμε» (vid)

Gazzetta team
Νιάς: «Ομάδα με ποιότητα ο Παναιτωλικός, αλλά εμείς πρέπει να κερδίσουμε» (vid)

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τον Παναιτωλικό μίλησε ο Σεχ Νιάς, με τον Σενεγαλέζο μέσο του Παναθηναϊκού να αναφέρει πως οι «πράσινοι» πρέπει να κερδίσουν στο Αγρίνιο.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται αύριο Κυριακή στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με τον Σενεγαλέζο μέσο των «πρασίνων», Σεχ Νιάς να αναφέρει μιλώντας στην κάμερα της NOVA τα εξής:

Για το τι να προσέξει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για να επιστρέψει στις νίκες: «Πρόκειται για μία καλή ομάδα, έχουμε και εμείς ποιότητα αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα σε αυτόν τον αγώνα, να είμαστε σοβαροί και αν παίξουμε όπως πρέπει θα γυρίσουμε νικητές».

Για το αν έχει ξεπεραστεί η ήττα στο Κύπελλο και αν είναι προετοιμασμένοι: «Μπορεί να χάσαμε, ωστόσο δουλειά μας είναι να παραμείνουμε επαγγελματίες, να λάβουμε υπόψιν τα λάθη που ενδεχομένως κάναμε και καθημερινά δουλεύουμε για τον επόμενο αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα