Να κλείσει τις «πληγές» της η ΑΕΚ

Gazzetta team
Να κλείσει τις «πληγές» της η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων φιλοξενεί τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης, την ώρα που η ουραγός ΑΕΛ καίγεται για βαθμούς κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι στα δύο ματς που ανοίγουν την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης θέλοντας να ανέβει μόνη της στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να φτιάξει την ψυχολογία της. Το ΟΑΚΑ την φετινή σεζόν για την Ένωση αποτελεί πρόβλημα με τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ να ψάχνουν μόλις την τρίτη τους εντός έδρας νίκη τους τελευταίους 2,5 μήνες. Τα προβλήματα όμως δεν λένε να αφήσουν ήσυχη την Ένωση, αφού ο Μανόλο Χιμένεθ έχει μείνει με μόλις δύο χαφ τους Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στην άμυνα με τη νέα απουσία του Τσιγκρίνσκι. Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Λαμία, αλλά η θέση του στην πρώτη εξάδα δεν κινδυνεύει. Οι Αρκάδες δείχνουν να έχουν πετύχει τον στόχο τους και αγωνίζονται χωρίς άγχος με στόχο το καλύτερο δυνατο. Εκτός ο Τασουλής.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΛ με τον Σάββα Παντελίδη να ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο των Περιστεριωτών. Ο Ατρόμητος διανύει μια κάκιστη χρονιά, αφού έχασε τον στόχο των πλέι οφ και θα πρέπει να συμβιβαστεί με τα πλέι άουτ. Τιμωρημένος ο Γούτας. Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΛ καίγεται για βαθμούς. Οι «βυσσινί» βρίσκονται στην τελευταία θέση (με δύο ματς λιγότερα βέβαια), αλλά επειδή η κλεψύδρα αδειάζει πρέπει άμεσα να πάρουν βαθμούς. Μέσα οι Πινακάς, Μιχαήλ, όμως εκτός έμειναν οι Σπαρβ, Τσόσιτς, όπως και ο τιμωρημένος Ντουρμισάι.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (20/2)
17:15 Ατρόμητος - ΑΕΛ (NS1)
19:30 ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης (NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα