Καρυπίδης: «Απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου»

Καρυπίδης: «Απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου»

Gazzetta team
Καρυπίδης: «Απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου»

bet365

Με προσωπική δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης κατήγγειλε απειλές για τη ζωή του και την ακεραιότητα της οικογένειάς του, ξεκαθαρίζοντας ότι πλέον όλα θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, καθώς στη προσωπική δήλωσή του αναφέρθηκε σε συνεχείς εκφοβισμούς από πακιστανικά τηλέφωνα, μεθοδευμένες επιθέσεις από εκδότες και καναλάρχες, αλλά και σε διαδοχική προσπάθεια να πλήξουν τόσο τον ίδιο όσο και τον Άρη. Τόνισε επίσης ότι καταβάλλεται προσπάθεια να τον εμπλέξουν σε πολιτικά παιχνίδια, ενώ αναφέρεται και στον Άρη σημειώνοντας ότι προσπαθούν να τον σταματήσουν με αθέμιτα μέσα.

Η δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον ΑΡΗ και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Συνεχείς εκφοβισμοί από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς.

Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.

Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα