Παναθηναϊκός: Ζητούμενο η αντίδραση και η βελτίωση

Παναθηναϊκός: Ζητούμενο η αντίδραση και η βελτίωση

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ζητούμενο η αντίδραση και η βελτίωση

bet365

Το αήττητο του 2021 έσπασε από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο και ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των νικών, στο ίδιο γήπεδο, κόντρα στον Παναιτωλικό για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός έτρεχε ένα καταπληκτικό σερί επτά νικών και δύο ισοπαλιών μέσα στο 2021 για το πρωτάθλημα, ένα σερί το οποίο σταμάτησε το μεσημέρι της Πέμπτης στο γήπεδο του Αγρινίου κόντρα στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το Τριφύλλι μπόρεσε στο μεγαλύτερο κομμάτι του δευτέρου γύρου να καλύψει την μεγάλη διαφορά από την τετράδα και πλέον βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τους άμεσους ανταγωνιστές του, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Άρη, όπου έχουν 43 βαθμούς έναντι 41 των πρασίνων.

Το Τριφύλλι ήταν σε θέση να παίρνει τα παιχνίδια παρά την προβληματική αγωνιστική του εικόνα και μετά την ήττα από τους Γιαννιώτες καλείται να βγάλει αντίδραση, βελτίωση, να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στο ίδιο γήπεδο όπου σταμάτησε η ξέφρενη πορεία του νέου έτους, ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει ένα νέο σερί νικών και να αφήσει για την ώρα του, τον επαναληπτικό με τον ΠΑΣ, ο οποίος είναι σε δύο εβδομάδες.

Αυτό ήταν και το μήνυμα στο Κορωπί την Παρασκευή προς το εσωτερικό της ομάδας. Αυτό το παιχνίδι δηλαδή να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για αναγνώριση και βελτίωση των θεμάτων και να επιστρέψει η ομάδα στα τρίποντα, το βράδυ της Δευτέρας απέναντι στον Παναιτωλικό, ώστε να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη μίας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Παναθηναϊκός: Το διπλό λάθος και το διπλό «καμπανάκι» για τον Μπόλονι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα