ΑΕΛ: Στο Περιστέρι με 10 χειμερινά αποκτήματα

ΑΕΛ: Στο Περιστέρι με 10 χειμερινά αποκτήματα

Gazzetta team
ΑΕΛ: Στο Περιστέρι με 10 χειμερινά αποκτήματα

bet365

Οι «βυσσινί» υπολογίζουν και πάλι στους Πινακά, Μιχαήλ, όμως εκτός έμειναν οι Σπαρβ, Τσόσιτς, όπως και ο τιμωρημένος Ντουρμισάι
Στις υπηρεσίες των Πινακά και Μιχαήλ υπολογίζει και πάλι ο Φέστα για το αυριανό (20/2) ματς της ΑΕΛ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ο νεαρός φορ εξέτισε την ποινή του, ο έμπειρος στόπερ αποθεραπεύτηκε και αυτόματα τέθηκαν στη διάθεση του Ιταλού κόουτς. Ο οποίος δεν θα έχει τιμωρημένο Ντουρμισάι, ενώ για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Σπαρβ και Τσόσιτς. Ο Φιλανδός χαφ και ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός αντίστοιχα, κυρίως ο πρώτος, δεν βρίσκονται επί του παρόντος στα πλάνα των «βυσσινί», ενώ η η αποστολή τους απαρτίζεται κατά τα 10/20 από χειμερινές προσθήκες (Χουσίνο, Μαξιμένκο, Καρανίκας, Γιακιμόφσκι, Στίεφλερ, Κολομπίνο, Μουκάνζο, Ακούνια, Μπεν Χατίρα, Γκράουρ).
Εκτός έμειναν και οι Μούζεκ, Τρούγιτς (επίσης εκτός πλάνων) και στην Αθήνα ταξίδεψαν οι εξής: Νάγκι, Μπάγιτς, Σουλούκος, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Μιχαήλ, Μπέρτος, Καρανίκας, Γιακιμόφσκι, Στίεφλερ, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Κολομπίνο, Νικολιάς, Μουκάνζο, Ακούνια, Νούνιτς, Πινακάς, Μπεν Χατίρα, Γκράουρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα